Natomiast dla większości tutaj nie ma znaczenia czy kurs będzie wynosił 10 czy 18 .... poziomy rzędu 50 pozwolą części akcjonariuszy wyjść bez strat ale i zysku
od dołka na 8,50 walor zrobił sie wybitnie trudny do gry oraz jakiejkolwiek analizy .. stał sie mało przewidywalny możliwości pozostały dwie : 1.wywalić i dać sobie spokój na jakiś czas 2. zakopać i przeczekać aż "inwestorka" wyd.. jakiś prawdziwy gracz
jeśli ktoś uważnie obserwuje zlecenia od paru sesji to zauważy ze pakiet kupiony przykładowo po cenie X jest za chwilę wystawiany na sprzedaż po tej samej cenie X ..nie bardzo widzę sens w obecnej grze tego inwestorka .. to nie jest ani wywalanie ani zbieranie akcji
powoli tracę do niego cierpliwość, jak tak dalej pójdzie zacznę marudzić jak tłumik ..:) :) więc czas na przerwę w analizach i grze
Ghost, a nie masz wrażenia ,iż właśnie nieprzewidywalność o której wspomniałeś jest elementem gry ???
Wg standardu Tbull jest łatwym papierem do spekulacji z uwagi na niski FF oraz wisielców którzy nie oddadzą poniżej 50 pln. Natomiast męczenie, dręczenie i sprawianie oraz nieprzewidywalność wg mnie są elementem gry.
To nie jest inwestorek tylko niezły cwaniak i ma w tym swój cel. Taki niepozorny giełdowy Bruce Lee
Ja? Mam akcje, średnia 26 zł i wierzę w spółkę. Że obecna kapitalizacja do potencjału jest niska, że gry zaczną się lepiej monetyzować, zwłaszcza TS2, bo to naprawdę fajna gierka. Liczę na długoterminowy wzrost kursu przy pozytywnych wynikach w kierunku 40-50 zł.
Wlasciciele nie prowadzą biznesu dla przyjemności , coś przeszacowali ale czas się pozbierać (wirus przeszkodził ) nic nie zrobimy . Życzę im dobrych gier i też czekam
Dnia 2020-03-25 o godz. 13:34 ~Gracz napisał(a): > Odpowiedz mi wreszcie na to jedno proste pytanie: PO CO TU JESTEŚ?? skoro to taka spółka bez perspektyw??
w którym miejscu napisałem iż Tbull jest spółką bez perspektyw ?????