A co nje dupnelo.
Raport pokaze czy spolka ma szanse zachowywac sie lepiej njz rynek.
Na razie idziemy in line z podobnymi spolkami.
Rynek kupuje fakty obecnke a nje plotki.
Dzisiaj kubel zimniej wody na rozgrzane glowy i szansa na dobranie przed raportem dla osob wierzacych w dobre wyniki.
Jak na ogolne rozczarowanie i zdezorientowanie na szerokim rynku to i tak dobrze sie skonczylo.
Jest awersja do ryzyka i plochliwosc wiec raport musi byc na prawde mocny zeby tu zmienic nastroje na dluzszy czas na optymizm.
Zobaczymy.
Takie czyli jakie?
Ja widze tu totalna niepewnosc i strach. Ludzie wystawiaja zlecenia, potem je sciagaja niepewni jakby wlasnego cienia sie bali. Widac ze sporo ludzi dostalo w ostatnim miesiacu po d.. i teraz nie ufaja swojej intuicji.
Dlatego spolka musi pokazac dobry raport. Inwestorzy nie wiedza na czym stoja.
Dobry raport + wejscie jakiegos funduszu do gry
Na razie to partyzantka.
Zreszta rzstroj emocjonalny widac na calym rynku. Bo wielu przed koronakryzysem wierzylo ze jestesmy juz w hossie.
A przyszedl rynek i powiedzial dump it
Teraz jestesmy w jakiejs rozpaczy
Dlatego czekamy na raporcik i patrzymy czy spoleczka jest zlotem czy tylko srebrem a moze to tombak heh
Raport i kolejne kontrakty dadzą siłę w przyszłości, teraz niestety mamy do czynienia z wielką tragedią ludzką, wzrosty są tylko kolejnymi okazjami do wyprzedaży
Tak, brałem też po 3,3 i okolicach i średnią mam bardzo ładną. Jestem tu długo a u ciebie frustracja wychodzi bo się dałeś wydymać na trójce z przodu. Teraz patrz jak odlatujemy.
Gadałeś tyle dni, ze bedzie nizej, ze spadnie, robiles wioche - gdzie te przepowiednie?! Czekasz na te 2,7 jak ci pyton pisał?!
Jak masz honor to odejdz stad. Idz na cd projekt czy inne balony.
to pisz pod jednm nikiem , dlaczego pod dwoma piszesz? ja juz pisalemże kupilem wczoraj ,ale malo ja zycze wam tutaj nawet 15 zl, niech to leci w kosmos
no w usa dali do pieca i to ostro, mam nadzieję ze jutro super raport i moze nasz biedny banan sprot usa i w koncu da ognia na 5 % to wtedy tesgas moze i 5,5 osiagnie