Był czas, że kupowałem po 0,9 a po kilku miesiącach sprzedałem po 1,90. Tak dobrze może już nie będzie, ale przy obecnej cenie i przy odrobinie cierpliwości wciąż będzie można zarobić około złotówki na akcji!!!
Panowie życzę nam żebyśmy zarobili na tej spółce ale mam coraz większe wątpliwości... Nie ma nawet żadnego komunikatu ze strony Prezesa jak obecna sytuacja może wpłynąć na bieżącą działalność spółki...
Brak wiadomości to dobra wiadomość. A w tej sytuacji nikt nie jest w stanie rzetelnie i wyczerpująco przedstawić co może być dalej. Ponieważ nawet nie wiadomo, jak długo to potrwa. Zapewne śmieci będą, jak były wcześniej i ktoś będzie musiał się nimi zająć. Nie ma na to wpływu fakt, że sporo firm może zbankrutować, zaś wiele osób utraci pracę i dochody. Elemental jest spółką niewiele mającą wspólnego z handlem, turystyką czy gastronomią oraz innymi zagrożonymi obecnie branżami usługowymi. Dlatego należy się przyglądać i dobierać w takich chwilach, jak dzisiejsza, gdy ceny akcji bezpodstawnie mocno potaniały, ponieważ kilku spekulantów nie wytrzymało ogólnego napięcia!!