Dnia 2020-03-24 o godz. 13:24 ~src napisał(a): > Miałem dokupić ale brałem juju i geotrans więc tu tylko 2 k po 25gr. > > Zdaje się że komuś zaczyna się spieszyć
Pewnie kolo opylil JSW kupowane po 20 zl i robi zakupy hehehe
Dnia 2020-03-24 o godz. 16:11 ~WłodekSmrodek napisał(a): > Dnia 2020-03-24 o godz. 13:24 ~src napisał(a): > > Miałem dokupić ale brałem juju i geotrans więc tu tylko 2 k po 25gr. > > > Zdaje się że komuś zaczyna się spieszyć > > Pewnie kolo opylil JSW kupowane po 20 zl i robi zakupy hehehe
człowieku, Ty jesteś jak padlinożerca. Żywisz się wyłącznie tragediami. Jak rośnie to Ciebie nie ma, jak odreagowuje, ekspercie od siedmiu boleści, pożywiasz się minusem. Powinieneś się leczyć, albo dać spokój z tym tematem. Po 40% wzroście, sesja (jak dotąd) bardzo stabilna, nie spodziewałem się niczego innego. Pierdoły o lawinach to bliskim opowiadaj wieczorami #stayathome
Dnia 2020-03-25 o godz. 17:10 ~rf- napisał(a): > I jak mówiłem, nie ma człowieka.. #stayoffline
Kolo pisal że bral jsw pare miechow temu i jak spadalo to latal po innych forach straszyl zeby sobie poprawic humor heheh taki specjalista i znawca z niego hehe
Dziwne ze jak dwa tygodnie temu 80 % spolek leciało na pysk to kolo nie pisal na wszystkich forach że mial racje hehe co za typ
Dnia 2020-03-25 o godz. 09:36 ~Kolo napisał(a): > No i powrót do normalności - spadków
Jak tam trolo? mozesz napisac tutaj o ile wczoraj spadlo?? bo chyba spadlo nie wta strone hehehe ale przeciez nie napiszesz wrocisz dopiero jak bedzie spadac i znowu sie bedziesz madrowal hehe