Agencja Badań Medycznych w ramach realizacji projektu wybrała do współpracy trzy polskie ośrodki - Sieć Badawczą Łukasiewicz – Instytut Biotechnologii i Antybiotyków wraz z zespołem prof. Marcina Drąga z Politechniki Wrocławskiej, Narodowe Centrum Onkologii w konsorcjum z Instytutem Biochemii i Biofizyki PAN i Warszawskim Uniwersytetem Medycznym oraz Uniwersytet Medyczny we Wrocławiu.
Szczepionka to nie antidotum. Służy tylko do trzepania kasy. Mamy szczepionkę na grypę i setki tysięcy ludzi rocznie choruje. Antidotum na grypę nie ma. Musisz swoje przechorować.
Synu wirusologa, wytłumaczę tobie. Grypa co roku jest inna, więc szczepionka nie zapobiega zakażeniu może złagodzić objawy lub nie zadziałać. Sars ncov 2 jest na razie jeden szczep. Wiem co mówię jestem specjalistą ws corony . Zajmowałem się tym już w grudniu gdy ty czytałeś newsy na pudelku.
SWISS Kółko "koronkowe, albo różańcowe" kapliczkowe w Szwajcarii się aktywowało... Wkrótce "majówki", Poczekaj! Moherowy berecik na główkę i czas się modlić!
Bredzisz facet.Czolgal bys sie do CH gdyby cie kto wpuscil. Przy okazji widac,kto systemowo hejtuje .Zaniedbales zmiany IP
SWISS. W przeciwieństwie do Ciebie piszę pod jednym nickiem, z jednego, dynamicznego IP, jeśli wiesz, co to znaczy.
A po co miałbym się pchać do Szwajcarii? Baseny w szpitalu dziadkom wymieniać, czy pampersy zmieniać. Lub gary w knajpie zmywać? Zresztą nie wiem co tam robisz.
W RP jestem ustawiony, mam swoją firmę, nikt mi czasu nie wylicza i nie narzekam. Teraz są trudne czasy, wszędzie. Nie ma na świecie enklawy. Najważniejsze, być samowystarczalnym. I myśleć! Miejsce pobytu w obecnych czasach jest drugorzędne, jeżeli chodzi o ekonomiczną stronę. Co do pandemii, to na tą chwilę wolę być u siebie w RP.