Trudno przewidzieć, grubsi nie sprzedają. Sprzedaje tylko drobnica, której jest poniżej 5% (myślałem że się już wysypali). Fundusze kupowały w granicach 3,7 do 4 zł. Ja pozostaję z grubszymi. Żyje się raz.
masz racje ludzie jezdza nawet wiecej bo sie boja komunikacji miejskiej, to nie automotive ktory produkuje nowe auta, ktore sie nie sprzedaja tylko czesci zamienne, po kursie to wyglada jakby nie bylo szans na zadna sprzedaz
U mnie jak osiedle długie i szerokie, samochody stoją. Ale ja mam żabią perspektywę. Nie wiem jak jest na szerokim rynku, tylko w TV widzę, że ulice puste, po Wawie można jeździć, jak po pustyni, a nie wielkim mieście, więc "samochody jeżdżą" jest słabe bez podania konkretnych statystyk.
Ja nie wytrzymałem i wczoraj/dzisiaj zrzuciłem moje 13tys akcji :( Trochę późno, ale jeszcze na +... przy niższych poziomach i gdy sytuacja się uspokoi, to może znowu wejdę, oby tylko korona wirus nie położył tej spółki :(
Ja uciakalem przy 4,8 i czekam na przystanek.
Nanpewno nie teraz, nie ma zadnej pozytywnej reakcji na kursie. Obsuwa sie i trzeba obserwować.
Nie patrzcie na kurs. Obroty spadly o ok.20-30%. Koszty stale bez zmian. Budynki wynajmowane. ZUS od stycznia w górę.
Odbije sie to negatywnie, paralizujaco na wynikach w raporcie.
Według mnie ten start to za szybko ruch się w ogóle nie zwiększył więc nie wiem skąd ten entuzjazm no chyba że ludzie nie kojarzą że mniejsza liczba chorych wiąże się z mniejszą ilością testów