• Hej potopieni, zarobieni Autor: ~morelka [217.99.78.*]
    na Fluidzie, jak znosicie teraźniejszy okres izolacji, pytam starą fluidową gwardię. Nie chodzi mi o zawieszenie notowań, tylko o Was, jak sobie radzicie w obliczu epidemii. Pati, Swojak, Raxa, Myszowaty, Joker co u Was ? Stoczyliśmy niezły bój na Fluidzie, teraz musimy bronić się przed poważniejszym wirusem. Żyjecie ?
  • Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: ~westors [5.172.233.*]
    Ja tez licze na cud.
    Dzisiaj, sadząc w latrynie, mialem wizję - Janek wygral w Lotto i przeznaczył kasę na spłatę PARP.

• Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: ~morelka [217.99.78.*]
    Fascynujące, jakim życiem wewnętrznym cieszy się forum:)) never dies :) zawsze żywe :)
  • Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: ~Jacek [83.19.128.*]
    Muszę Cię rozczarować. Dzień w którym Janek wygrałby w lotto byłby ostatnim dniem w którym pomyślałby o fluidzie. Znam go lepiej od Was. Jestem utopiony bardziej od Was.
  • Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: ~plugawy [188.146.47.*]
    Cześć morelko:) w mojej branży nie ma żadnych ograniczeń-pracujemy cały czas, chłopaki nie chcą słyszeć o tych pierdołach.
    Niektórzy klienci zachowują się jak nawiedzeni i bunkrują się w domach, natomiast ogrody żyją i mają się dobrze:)
    Pozdrawiam i nie popadajcie w psychozę związaną z tym srajwirusem!

• Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: ~kristoffer58 [83.29.78.*]
    Tak tak plugawy,nie bunkruj się w domu golnij sobie setę i jedż na narty do Włoch
  • Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: pati_ [77.255.77.*]
    Witaj Morelko, widzę że mocno mentalnie związana jesteś z forum. Romantyczka. :) Zresztą ja też :)) Tyle emocji co tutaj chyba nie "znalazłbyś nigdzie" Jednak to już było, wypaliło się ,a rozsądek mówi , żeby nie oglądać się za siebie. Nie zaglądam tutaj już często,a nawet jeśli to pomijam znudzone wpisy kloaczne.
    Koronawirus jak się pojawił ,tak mam nadzieję odejdzie jak wszystkie epidemie ,więc jestem spokojna i delektuję się urokami wiosny.
    Teraz jestem na krypto i mam dobry sposób na zarabianie mimo spadków.

przepraszam ,długo myślałam nad tym, o co mnie prosiłaś ale nie mogę tego zrobić :( przykro mi.

Pozdrawiam Cię . Pati.

• Re: Hej potopieni, zarobieni Autor: ~morelka [217.99.10.*]
    Witaj Pati :) fakt, dużo czasu spędziliśmy wspólnie na forum i wiele emocji było z tym związanych. Nie mogę tu na forum pisać o szczegółach, ogólnikowo powiem, są takie osoby, powiązane kiedyś z forum, które przestawiły swoje życie na zupełnie inne tory. To ciekawa historia, jednak nie mogę jej upubliczniać. Co do samego Fluidu, pewnie pamiętasz, raczej nie byłam w grupie zaślepionych entuzjastów, byłam bardziej sceptyczna od innych, za co wielokrotnie obrywałam po uszach. Bliski kontakt z prezesem, niektórym wiele szkody wyrządził, wierzyli bezgranicznie w jego słowa. Już wtedy w moim odczuciu, prezes zbyt dużo czasu poświęcał relacjom z akcjonariatem, zamiast koncentrować się na biznesowych zadaniach.
    Fajnie, że zarabiasz na krypto, ale bądź ostrożna. Znam kolesi, którzy weszli w bitcoin, kiedy mało kto orientował się co to takiego.
    Dziś są ludzkimi wrakami, za szybko, za łatwo im poszło.

P.S. Nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek o coś Cię prosiła :) masz bujną wyobraźnię Pati :)

Pozdrawiam Cię. Morelka.
[x]
FLUID -4,76% 0,10 2020-02-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.