• Raport Autor: ~Gonzo [46.134.51.*]
    Dobry ale miałem nadzieję na lepszy. Myślę , że dywidenda będzie na podobnym poziomie jak ostatnio.
  • Re: Raport Autor: ~Zawiedziony [89.70.51.*]
    Racja , IV kiepsko .!!Nic to dobrego nie wrozy na przyszlosc !
  • Re: Raport Autor: ~Optymista [188.147.38.*]
    W następnych kwartałach będzie lepiej.
  • Re: Raport Autor: ~cezgol [83.20.240.*]
    Wyniki poprawne. Niespodzianki nie ma, może nie pora na nią. Korona zapewne sprawi, że i Pepees nie wypłaci tym razem dywidendy. Zresztą zobaczymy, jak sobie firma poradzi w kolejnych miesiącach.
  • Re: Raport Autor: ~Wierny [89.70.51.*]
    To tylko zyczenia , kazdy moze marzyc !!
  • Re: Raport Autor: ~a999 [5.173.186.*]
    ..., bez względu na wyniki jakie one nie będą czy tu na pepees-ie czy innych spółkach... Dzień zaraz po ich ogłoszeniu nic się z kursem specjalnego nie dzieje..., jedeno wielkie BAGNO ! Takie coś widzę od kilkunastu lat...Mądrze, ktoś tutaj napisał...., pomarzyć może każdy...., pozdrawiam...
  • Re: Raport Autor: ~Optymista [188.147.38.*]
    Czy tylko życzenia?...
    Pepees zakupił ok 80 % surowca w poprzedniej kampanii , co na panująca susze w poprzednim roku jest bardzo dobra wiadomością.
    Jaki z tego wniosek ,skorobia leży w magazynach.
    Czy będzie tańsza w obecnej sytuacji?... Moim zdaniem będzie drożeć do tego wszystko wchłonie rynek krajowy.
  • Re: Raport Autor: ~Zenek [89.70.51.*]
    wszystkie firmy obawiaja sie recesji , nie ma szans , aby doktorek teraz sobie poradzil .poczekajmy co bedzie dalej .mam nadzieje , ze wyplaca dywidende !
  • Re: Raport Autor: ~Baldie [185.246.208.*]
    Część zysków ukryli zdaje się w rezerwach. Ich prawo tym bardziej, że ryzyk nie ubywa.
  • Re: Raport Autor: ~jerry [185.234.234.*]
    ja też liczyłem na więcej,a jednak susza dotknęła nas...dywidenda 12 gr mnie usatysfakcjonuje....
  • Re: Raport Autor: ~barnaba [185.234.91.*]
    dywidenda - 6 gr
    startujemy z pułapu jak rok temu

link 

• Re: Raport Autor: ~zawiedziony [89.70.51.*]
    Co z tego ,że zarobili wiecej niż w zeszłym roku ,ale IV kw fatalny .
    Az strach pomyśleć co bedzie po I kw..
  • Re: Raport Autor: ~barnaba [185.234.91.*]
    USD dobił dziś do 4,30, na większą korektę w najbliższym czasie nie ma co liczyć....., no strach pomyśleć o wynikach 1Q  ;)
  • Re: Raport Autor: ~Gonzo [46.134.33.*]
    Rzeczywiście była propozycja 6 gr a skończyło się na 12 . Była też propozycja 18 gr ale przepadła. Zobaczymy jak będzie teraz.
[x]
PEPEES -0,59% 0,84 2026-03-25 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.