żałosne, robi się due i proponuje cene a nie na odwrót, osobiście robiłem nie raz due dla spółek wałem mi śmierdzi jak nie dojdzie do transakcji na tej ceniedajcie to do knf niech sprawdzą z jakich rachunków szła podaż i czy nie ma powiazań z rn i zarządem tych rachunków po ostatnim wyniku 19 mln , ze jednorazowe zdarzenie był wjazd na 75 i zjazd do bazy 55 to było przed korona , żeby było jasne duże podmioty zabezpieczają gotówkę aby utrzymać obecne porfolio, ludzie nie chodzą do pracy Miłek robi emisje aby dokapitalizować CCC dla przetrwania ja tego nie kupuje , róbcie co chcecie wasza kasa, ale nie bądźcie sponsorem imprezy
kto posłuchał uratował kasę, nie zastanawia was dlaczego osunęło się już tyl eod szczytu? gdyby tak miało byc to gruby by na plus 100 was nie puscił sciema
Akurat Ty kolego rozwago jesteś jednym z moich ulubionych naganiaczy (a co? wolno mi mieć forumowych faworytów). Kiedyś napisałbym, że wierzę iż KNF przyjrzy się waszym praktykom. Ale dzisiaj to już w nic nie wierzę.
Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, że oferta nie dotyczy przejęcia spółki, tylko jej przedsiębiorstwa w rozumieniu art 55(1) KC. Gdyby doszło do sprzedaży, to LIBET SA zostanie jako wydmuszka. Zastanawiam się czy ktoś mógłby odważyć się tak jawnie puszczać w obieg fikcyjne informacje mające służyć pozbyciu się akcji. Z drugiej strony trudno wyobrazić sobie przyjęcie takiej propozycji, chyba .... że działalność nie idzie.