Marudzicie jak dds, wy chyba nie macie akcji. Na razie cala deweloprka nie moze sie otrzasnac. Atal -10, Dom dev -2%. Najlepiej sprzedac jak macie akcje po co sie meczyc.
Nawet zdechy kot w jakims momencie odbija. Trzeba czekac no rowzoj wypadkow. Jestem bardziej optymista niz pesymista. Co jeszcze moze sie zlego przytrafic gospodarce ? A ludzie i tak beda musieli wrocic do pracy min za miesiac max dwa, zeby nie wybuchla anarchia. Jak trzeba bedzie zyc z koronawirusem to ludzie beda musieli sie dostosowac do czasu szczepionki lub leku. Z reszta na swiecie obowiazuja cykle, dlaczego sprzedawac akcje w dole cyklu.
Jeszcze jedna sugestia , ostatnio przy poziomie 5 zeta Investujemy pisal ze nie ma chetnych na sprzedaz akcji, tak wiec odczucia nie nie zwsze kieruja kursem. Raczej skupilbym sie na wykresie pokonanie poziomow 3,6-3,9 da nam otwarta droge do 4,6.
Inwestujemy zniknął, wie że to co pisze się nie sprawdza, niestety to nie koncert życzeń . Niestety widać , że na tych poziomach jest dużo chętnych do sprzedaży, co nie wygląda pozytywnie
As ty panikarzu, sprzedaj to co masz i nie marudź, bo się czytać tego nie da, ja jestem zachwycony cena akcji i cały czas dobieram, na zysk jeszcze przyjdzie czas...
to raczej nie ludzie chcą się tego pozbyć, za dużo wyrzucone i raczej bez zysku, stawiam na NN, nie mam dużo tych akcji ale dużo w obligacjach, trochę kiepsko patrzeć na osuwający się kurs, czasem zaczynam wątpić ale pocieszam się, że budują piękne budynki w dobrych lokalizacjach, powinno być ok, tylko niech wypłacą jakąś, choćby niewielką dywidendę bo to idiotycznie wygląda.