Mamy problem z akcjonariatem, co za grosze chce zakupić akcje i blokuje wzrosty. A sama Spółka chyba jest prowadzona poprawnie jeśli rok do roku zwiększa zyski.
Nie wiem ludzi skąd sie urwaliście xD Szykuje się ogromne pierdzielnięcie w gospodarkę a wy się dziwicie czemu akcje tej śmiesznej, nic nie znaczącej spółki nie idę do góry xD Wyskakujcie zanim nie jest za późno
Jan, zgoda 100% , tylko co z tego wynika że spółka ma dobre wyniki? skoro dołują jak chcą i kiedy chcą!kto wie do ilu? 90gr.? jeśli tak komuś się zachce?
Niestety spółka jest mała i łatwo sterować kursem. Trafiliśmy na okres ( od trzech lat przynajmniej) zakupów przez większych i mamy problem. Potrzebny nowy co postanowi mieć znaczący pakiet, to kurs podniesie.
ja to rozumiem tylko żal serce ściska na to ciągłe dołowanie....najbardziej spada najmniej odrabia, dzisiaj wszystko 5-10% a tu 1 albo zero! chyba przejdę na byle co byle dalej stąd...
Mnie dziwi, że wszystkim znaczącym z akcjonariatu to dołowanie pasuje. Po tych wg mnie nienaturalnych spadkach powinniśmy zmierzać w okolice 2,60 -2,80 .