• nie dobrze mi Autor: ~ojj [77.113.73.*]
    miałem najgorszą odzieżówkę bytom i ciągle mam najgorszą odzieżówkę vrg.i ciągle jestem głupi że tu jeszcze jestem!
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~aaa [178.219.131.*]
    cześć
    mamy podobnie, jestem ubrany niestety wysoko. Bytom dał mi kiedyś zarobić, ale obie spółki to szmatławce
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~Oko [37.30.56.*]
    Czy to vrg.naprawde zawsze musi być najgorsze? Czy tam nie ma myślących? Jakichś prawdziwych graczy z pomysłem na biznes?
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~Jan [83.20.34.*]
    Mamy problem z akcjonariatem, co za grosze chce zakupić akcje i blokuje wzrosty. A sama Spółka chyba jest prowadzona poprawnie jeśli rok do roku zwiększa zyski.
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~ojj [37.30.33.*]
    ale czemu im tzn.tak zwanym biznesmenom z vrg nie zależy na kursie vrg?
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~xD [193.105.221.*]
    Nie wiem ludzi skąd sie urwaliście xD Szykuje się ogromne pierdzielnięcie w gospodarkę a wy się dziwicie czemu akcje tej śmiesznej, nic nie znaczącej spółki nie idę do góry xD Wyskakujcie zanim nie jest za późno
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~Tak [31.1.198.*]
    x0 trochę racji masz tylko dlaczego inne odziezowki rosną tzn.odrabiaja
    straty mimo tragedi gospodarczej a ten syf spada?
    Zobacz proszę mój wcześniejszy wpis.
  • Re: nie dobrze mi Autor: ~ojj [31.1.198.*]
    Jan, zgoda 100% , tylko co z tego wynika że spółka ma dobre wyniki? skoro dołują jak chcą i kiedy chcą!kto wie do ilu? 90gr.? jeśli tak komuś się zachce?
    Niestety spółka jest mała i łatwo sterować kursem. Trafiliśmy na okres ( od trzech lat przynajmniej) zakupów przez większych i mamy problem. Potrzebny nowy co postanowi mieć znaczący pakiet, to kurs podniesie.
    ja to rozumiem tylko żal serce ściska na to ciągłe dołowanie....najbardziej spada najmniej odrabia,
    dzisiaj wszystko 5-10% a tu 1 albo zero!
    chyba przejdę na byle co byle dalej stąd...
    Mnie dziwi, że wszystkim znaczącym z akcjonariatu to dołowanie pasuje. Po tych wg mnie nienaturalnych spadkach powinniśmy zmierzać w okolice 2,60 -2,80 .
    WŁASNIE o tym też myślę i dlatego się boje czy to kiedyś w ogóle pójdzie w górę?
    chyba idę na jakiś bank, może alior
[x]
VRG 0,66% 4,55 2025-10-22 17:02:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.