Testowali już -10%, zakończyło się na niecałych -5%.
Janki chyba po prostu sami przestraszyli się konsekwencji kolejnej tak fatalnej sesji...
Podobny rollecaster notują notowania ropy. To też nie jest do objęcia rozumem.
Ciekawostka: jankeskie indeksy spadły dziś niżej niż były pierwszego dnia prezydentury Trumpa... Wielkie zyski w dym...
W ciągu ostatniego miesiąca WIG20 spadł o 33,75%, natomiast DJ30 o 32,20%. Jesteśmy w końcu mniej więcej na tym samym poziomie.
Z tym, że WIGi nie mają już ochoty na większe przeceny, przynajmniej tak odbieram nastroje na rynku. Podobnie jest chyba z USA, byki tam przeprowadziły dziś mocny kontratak, który zapewne będzie kontynuowany jutro.
Ja nie piszę ale jestem z wami
Jak akcje będą po 50zl to dalej będę:)
Nabrałem tych papierów za grosze i nie mam jak pisać na każdym. A na rurach to się nie znam. Wiem że zaraz raport:)
Misio taki cwaniaczek. Oldboya walkowal kazal sie zapewniac ze wszystko git, mnie to samo. Sam nogdy nic sensownego. Umyslowa ameba. I jeszcze zachcialo mu sie blefowac i kolka robic. Potraktowal nas jak podrzednych graczy w pokera na postoju taksowek. Taki to misio. Mial maks 3000 akcyjek. Frajer detka i tyle.
Miłego dnia Wam życzę. Jesteście porządni, ja Poprostu mam słabe nerwy i sprzedałem
Ponieważ będą dalsze spadki
I brak zaintersesowaania papierem spowodował zmianę decyzji
Znowu na czerwono wszystko