• C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~bART [87.239.222.*]
    Nawet jeśli myślę, że za 2020 będzie to maks 5 uwzględniając spadek zysku w 1kw.
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~Goscii [89.230.102.*]
    Chyba zrobiło się najtaniej z branży odziezowej
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~bART [87.239.222.*]
    Już było najtaniej, teraz to już naprawdę promocja
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~BORYS [46.149.220.*]
    TO CO KUPUJECIE CZY NAGANIANIE NA KUPNO?? Z GADANIA NIE WIELE JEST LICZĄ SIĘ CZYNY RODACY!!!!
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~Tobe [79.184.107.*]
    Mam akcje esotiq, ale wydaje mi się, że będzie taniej jeszcze. Zastanawiam się czy dokupywać, bo w CCC kasę ładuje Miłek, a tu nie ma kto...
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~Morr [79.184.104.*]
    Na ccc Miłek ładuje a tu ładują inwestorzy.
    Ciekawa i rozsądna wypowiedź zarządu w komunikacie.
    Brakowało mi tylko że opuszczą ceny. Bo jak ludzie dostali podwyżkę w sklepach na mięso i warzywa to oczywiście każda rozsądna kobieta zastanowi się czy wydać tyle na gacie i stanik.
    Poddaję to pod rozwagę zdalnemu zarządowi EAH.
    Również dziwi mnie że firma nie dokonuje skupu akcji przy takiej okazji cenowej. 
    Brak kasy czy chcą jeszcze chcą opuścić z cenami. Tylko to będzie utrata wizerunku a tego się tak łatwo nie odrobi.
    Pozdrawiam

• Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~bART [87.239.222.*]
    Dwie kwestie pierwszą o skup, a kto niby teraz kupuje, 3 dni to duże obroty.strefa popytu 6-6,30. Druga to tak, że sklepy franczyzowe poza galeriami działają normalnie + online.
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~df5 [88.156.132.*]
    Ostatnio wypłacali 0,5 zł dywidendy na akcję. Przy obecnym kursie wychodzi prawie 10%
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~Lechu [89.64.228.*]
    to historia... runek dyskontuje przyszłość spółki
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~Zyczliwy [80.244.90.*]
    Spółka w tym roku bedzie miała poważne problemy, prawdopodobnienszykuje sie dodruk akcji po całej tej akcji z koronawirusem.
    Cena za akcje 5 pln tak obstawiam.

Spółka nie bedzie miała płynności juz w maju. Tak wychoszi z przepływów z 2019 roku, łatwo to określić. Taki problem dotyczy wielu spółek odzieżowych.
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~gościu [176.221.125.*]
    Mogli by też zacząć szyć maseczki teraz na to popyt większy niż na gadzie
  • Re: C/Z na poziomie 3!!!! Autor: ~stefek [89.162.101.*]
    Podstawowe pytanie czy spolka przetrwa kryzys, a wy tu o historycznych C/Z czy dywidendzie!
    Szczepionka na wirusa najwczesniej za rok, realnie za 1,5-2.
    Tanio to bedzie jak zaczna pojawiac sie info o braku plynnosci...
    Nie ma watpliwosci, ze czesc odziezowki pojdzie z torbami a spolki ktore przetrwaja beda sie ratowac duzymi emisjami. Takze ciekawe co bedziecie pisac przy 1zl za akcje...
[x]
ESOTIQ 0,50% 40,20 2025-09-19 16:48:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.