Dres wtedy są targi w Dubaju
Expo 2020 Polska ma stanowisko na samym środku targów!
Targi Październik (koniec) kwiecień.
Tak cały świat zobaczy czym się Polska.
Tak ten Super kraj co super sobie radzi z wirusem i jest super przygotowany.
Mamy prawie wszystko jesteśmy prawie samo wystarczalni.
Dziś kupiłem chyba z 6 spółek.
Wszystko urośnie.
Pozdrawiam
Kupiłem 7:-)
Mam 18 sztuk
Wszystko za grosze
A po wirusie będzie strasznie wysoko.
WIG 20
I cała Polska giełda
Nawet to CCC się obroni.
Mam nadzieję.
Mam gry, rury, banki, nieruchomości, transport, paliwo, energie zwykłą i eko. Mam wszystko.
Będzie super teraz czekam
Ludzie już w 2015 roku się przygotowywali na taki scenariusz jaki mamy na świecie.
Siedzę w domu.
Mam kilka kredytów hipotecznych i konsumpcyjnych. Zawieszam wszystko na czas wirusa. Banki nas uratują przed kryzysem gospodarczym
A ja mam plw i tesgas dzisaj dokupiłem jednego i drugiego, przyczyn tesgas już nie będę kupował bo mam za dużo :)
Oldboy wiesz za co kupiłem, zgodnie z Twoja sugestia
Ja też mam spółki od PLW ale te małe np. Sonka później biorę ULT. Tam będzie hit ale tego nie piszę na forum. PLW Super papier na wirusa ale dla Mnie już trochę za drogi. Chciałem brać rok temu przed wynikami za 3 kwartał za 170zl ale się wstrzymałem. Nie miałem jeszcze takich środków jakie mam teraz.
Kupię może trochę PLW bo tam raport za 2019 i za I kwartał będzie mega dobry. Ludzie grają w gry ludzie kochają Swich. W Polsce tego nie ma ale w świecie jest to mega modna konsola.
Uciekam na inne forum trzymać się będzie mega zysk
Z gamingu chyba tylko te najwieksze warto reszta zyje marzeniami. Historycznie w dluzszym okresie bardziej oplaca sie brac liderow branzy. A juz te wszystkie wytryski od PLW to jest gamboni