• nie widać zagrożeń Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    ani w gazie, ani w PV

link

• Re: nie widać zagrożeń Autor: ~oldboy [94.172.189.*]
    a teraz wydaje się kluczowa wojna w ropie. Tutaj ruscy piszą, że wkrótce sami rzucą biały ręcznik na matę...

link

dane z makro USA za luty OK, by nie rzec rewelka.
  • Re: nie widać zagrożeń Autor: ~misio [89.76.121.*]
    perly słabo tesgas ale obroty nikłe zainteresowanie, dopiero jakies info ruszy
    a mls sprzedalem dzisaj nie widze chceci odbicia a poza tym za duza podaz jak dla mnie , kasa uwolniona
    i bardzo dobrze...

Teraz albo dobierz TSG albo sprzedaj... To nie na twoje nerwy...
  • Re: nie widać zagrożeń Autor: ~pg [77.253.146.*]
    oldboy daj se na luz z mls dlaczego ano bo

1 porównaj sobie wskażniki tsg i mls , ta ostania to startap i mocno zadłuźony jedzie na kredycie i snach o potędze tsg jest czysta jak łza
    2. na foto jak gościu w parkiecie bredzi ,że jest kasa to jutro mu zabiorą bo sobie o niej przpomną , tsg to budowa sieci do przesyłu jankeskiego gazu, a że jankesom i eskimosom z usa laskę robimy na to kasa będzie zawsze , wy to młodzi leszcze jesteście, ale urban rzekł mawiać - rząd się wyżywi - i to jest cały czas aktualne.
  • Re: nie widać zagrożeń Autor: ~misio [89.76.121.*]
    mi nie pasuje przebieg sesji uwazam ze tutaj fund sie skraca, i nie układ mi sie to
    odbie slabe, duza podaz nie ma sily odbijac jak novavis czy 01 tu jest padaka
  • Re: nie widać zagrożeń Autor: ~Dre [93.159.117.*]
    Misio obroty tu sie zaczna po 5.5 i po raporcie. Wtedy fund jeden zejdzie do konca a drugi zajmie strategiczna pozycje sternika.
    cóż, TSG i MLS to moje dwa longi, wybrane po długiej i rzeczowej analizie. Mam jeszcze 14 innych spółek w portfelu, ale te dwie stanowią ponad 40% wartości.

Czy MLS to start-up? Dla spółki która ma majątek produkcyjny i regularne przychody ponad 100 mln PLN, utrzymuje się bez nowych emisji, a także generuje innowacje i rozwój produkcji, to określenie jest niedorzeczne.

Owszem, MLS ma zadłużenie, ale w kapitalizmie tak waśnie rozwija się biznes, na kredyt.

Nie chce mi się więcej pisać pewnych oczywistości, mam wrażenie, że jutrzejsza sesja i dla TSG i dla MLS będzie brylantowa...
[x]
TESGAS -0,38% 2,63 2025-11-10 14:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.