perly słabo tesgas ale obroty nikłe zainteresowanie, dopiero jakies info ruszy a mls sprzedalem dzisaj nie widze chceci odbicia a poza tym za duza podaz jak dla mnie , kasa uwolniona
1 porównaj sobie wskażniki tsg i mls , ta ostania to startap i mocno zadłuźony jedzie na kredycie i snach o potędze tsg jest czysta jak łza 2. na foto jak gościu w parkiecie bredzi ,że jest kasa to jutro mu zabiorą bo sobie o niej przpomną , tsg to budowa sieci do przesyłu jankeskiego gazu, a że jankesom i eskimosom z usa laskę robimy na to kasa będzie zawsze , wy to młodzi leszcze jesteście, ale urban rzekł mawiać - rząd się wyżywi - i to jest cały czas aktualne.
mi nie pasuje przebieg sesji uwazam ze tutaj fund sie skraca, i nie układ mi sie to odbie slabe, duza podaz nie ma sily odbijac jak novavis czy 01 tu jest padaka
cóż, TSG i MLS to moje dwa longi, wybrane po długiej i rzeczowej analizie. Mam jeszcze 14 innych spółek w portfelu, ale te dwie stanowią ponad 40% wartości.
Czy MLS to start-up? Dla spółki która ma majątek produkcyjny i regularne przychody ponad 100 mln PLN, utrzymuje się bez nowych emisji, a także generuje innowacje i rozwój produkcji, to określenie jest niedorzeczne.
Owszem, MLS ma zadłużenie, ale w kapitalizmie tak waśnie rozwija się biznes, na kredyt.
Nie chce mi się więcej pisać pewnych oczywistości, mam wrażenie, że jutrzejsza sesja i dla TSG i dla MLS będzie brylantowa...