hahaha, poważnie pytasz czy se jaja robisz? PRzecież każdy wie że to wyciagniecie kasy ze spółki żeby uratować resztki przed tym jak rzuci się na nie getback, teraz altusz to wydmuszka bez wartości i nie ma tu znaczenia żadna panika czy koronawirus. To trup.
Nie wiem czy prezes dobrze robi ze spolka jest po 80 gr.i ze spolka byla skupowana poprostu idiotycznie mogli skupic po 4 czy 5 zl normalnie na gpw nie poza za 10 zl i spasc znie wiem chyba zadna spolka jak jest skupowana 13 proc po jakiejs cenie nie spada?
jeśli jakiś Janusz mi nasypie za grosze to chętnie dokupię - jestem inwestorem długoterminowym - interesuje mnie kurs w przyszłości a nie dzisiaj na panice i braku płynności... LOOOOL
To po co brali po 2-2,6 ? przecież z prostej matematyki wynika że nie wyszliby na 0 jakby sprzedali resztę po skupie za 70gr Sądzę że za chwilę coś tu się wydarzy jak odbiorą po 70gr to znów to wróci na 1,4-2zł i tak w kółko żeby wcisnąć jak najwięcej akcji w rynek Ja walę to i czekam, brałem po 1,4 to najwyżej sprzedam resztę która została po skupie za 20-30g