Jedna z najlepszych spółek na trudne czasy :)) waluty wysoko, maszyny można zatrzymac z dnia na dzień, metale tanieją ni cóż :)))) przecież złom tez taniej kupujemy :))) finansowanie zapewnione :))
Samo osłabienie złotówki daje majątek elementalowi majątek, maszynę można wyłączyć z dnia na dzień, towar przenieś wszędzie swój transport, moim zdaniem najlepsza spółka na trudne czasy
Waluty rosną ale to co się stało z cenami surowców to masakra a przecież na tym polega ich biznes , więc nie ma się z czego cieszyć ;
przeanalizujcie ceny platyny , palladu , miedzi , srebra , ołowiu , aluminium to wzrost walut nie zrekompensuje ich spadku ;
branża opiera się na skupie odpadów do przerobu a niestety polega to na kontakcie między ludźmi co przy obecnej sytuacji z koronowirusem stwarza zagrożenie ;
Pallad poleciał w marcu, platyna i reszta pod koniec lutego. Aktualny cena surowców nie odbiegają znacząca od średniej z całego 2019. Za chwilę surowce + 30% a EMT razem z nim. Ceny walut z nawiązką zrekompensują stratę. Chiny stają na nogi będzie dobrze :)
Myśle ze na maseczki i rękawiczki brakło zarządowi z elementala a tak na serio to kiedyś się może dowiemy gdyż moja wyobraźnia tez tego nie ogarnia, dopiero sprzedał za 20 milionów, spółka przed olbrzymim dofinansowaniem, ma dofinansowanie z PFI kiedy potrzebuje, ręce opadają sprzedał 20 000
nie wiem czy się cieszyć, czy smucić czy być dumnym ale to od samego Jarskiego kupiłem 2000 za 1,60; 2000 za 1,59 i 5000 za 1,55. Wspomogłem bossa !!! Ciekawe czy da zarobić??? za te wspomożenie jego budżeciku.!!!
Mam nadzieje ze JJR nie jest słupem i pozbiera mu zabawki, może się otrząśnie, chodzisz by się nie ośmieszał, gdyż tez nie wiem czy płakać czy się śmiać