szataniaki i tak nie sprzedadzą bo to dobra firma znacznie więcej warta tyle , że "dziurami" zysk z niej wycieka od lat , teraz najlepszy moment bo wynik za 1 kw. byłby rewelacyjny gdyby nie "dziury"
Cwaniaczek ustawia batona na sprzedazy i skupuje akcje.Jakby chciał naprawde sprzedac to by sprzedał,na kunie sa chetni np. na 1.03 na kupnie jest 12 tys.akcji wiec moze sprzedawac.On nie chce sprzedacon skupuje..Pewnie to na kupnie to jego,,jego podtawione worki do skupowania
Dnia 2020-04-04 o godz. 11:25 ~Zenon napisał(a): > Skąd wiesz że wyniki będą dobre? > > Pierw wynik za 4 kwartał ... > > Wartość księgowa po 3 kwartale wynosiła 2,8 zł
gdyby firma była zorientowana na zysk dla jej akcjonariuszy to chyba nie ma wątpliwości , że od lat powinna generować wysokie zyski co najmniej takie jak przed upublicznieniem , radzę sprawdzić jakie mieli zyski w 2006-8 przy 4x mniejszej działalności , tam po prostu ci co mają zarabiać zarabiają "bokiem" z ominięciem akcjonariuszy dlatego spadł kurs i dlatego bezczelnie próbują za bezcen wycofać firmę z GPW oferując 1,2 zł gdy IPO zrobili po 11zł
już to napisałem , że PMP mimo , że ma doskonały produkt na czas epidemii pewnie jakimś cudem znów nie zarobi chociaż warzywa z Kwidzynia wymiotło , a i słoiki cieszyły się i nadal cieszą sporym (większym r/r) wzięciem
po piątku już niewiele mi brakuje by mieć pakiet zgodny z tym jaki mamy zadeklarowany w kancelarii , a zyski z Lubawy(prosiłem kupić!) gdy dojdzie do okolic 2 zł , przeznaczę na ponowny freeriding na PMP
Bardzo dobrze.Nie ma informacji za ile się zostawili i tego dowiemy się w Sądzie za jakiś czas. Wcześniej zostawili się na Wieltonie po kilkanaście złotych i musieli podzielić się majątkiem(komunikat) Przy kursie 3 pln Wieltonu PKO zapewne zarządało dodatkowych zabezpieczeń lub odebranie pakietu kontrolnego Wieltonu.
Wielton miał przychody ponad 2mld które stopniały do zera a jak zaczną produkcję to i tak nikt nic nie kup. Pamapol miał przychody ponad 530mln które powinny się podwoić w tym roku...
Liczę na 530mln + 10% wzrostu przychodów r/r + 70mln to co wygrali w przetargach.Obstawiam 666 mln przychodu ale nie wiem czy będą potrzebowali i musieli wykazać zysk.
Nie znam się na tym ale mam nadzieję że niebawem właścicielem pamapolu będzie bank polski i inne fundusze, utopiłem na lata w pamapolu sporą kasę i od kilku lat bojkotuję zakupy czegokolwiek pod nazwą pamapol.