• Super spółka Autor: ~lesio [46.229.158.*]
    Wszędzie spadki a u nas stabilnie
  • Re: Super spółka Autor: ~klajnak [83.24.161.*]
    Fakt, trzymają kurs na stałym poziomie :)
  • Re: Super spółka Autor: ~Wili [37.248.161.*]
    Śmiech przez łzy. Gratuluję.
  • Re: Super spółka Autor: ~klajnak [83.24.175.*]
    Nie przesadzaj, zobaczysz że jak uwolnią kurs to ruszy taka rakieta że ho ho :)
  • Re: Super spółka Autor: ~-Vic [165.225.207.*]
    Ruszy jak rakieta zatankowana szambem. Ostatni start obleje nas wszystkich kałem na do widzenia. Ale hej - będę miał co opowiadać dzieciom jak na spółce miałem utopiłem na spółce 100 % kapitału bez możliwości wrzucenia straty w PIT 8c. Dobrze że mądrze miałem zdywersyfikowany portfel to mnie to nie rusza.
  • Re: Super spółka Autor: ~klajnak [83.24.244.*]
    Przeca jak to otworzą to się pozabijamy aby to puscić nawet z ceną 0,001 ;)
    Eh, ciekawe kiedy start rakiety.
  • Re: Super spółka Autor: ~dzon [23.237.16.*]
    stracilem kase tutaj i na mni, takiego szamba to dawno nie widzialem na gpw ... gdzie do kuw .. nedzy podzialy sie moje pieniadze ?
  • Re: Super spółka Autor: ~klajnak [83.24.162.*]
    najgorsze jest to, że tego shotu nie da rady na razie sprzedać - zawsze to wykazanie straty, tyle i tylko tyle bo na więcej nie ma co liczyć ...
  • Re: Super spółka Autor: ~herh [83.22.100.*]
    Dnia 2020-05-11 o godz. 15:17 ~klajnak napisał(a):
    > najgorsze jest to, że tego shotu nie da rady na razie sprzedać - zawsze to wykazanie straty, tyle i tylko tyle bo na więcej nie ma co liczyć ...

a o sprzedaży poza rynkiem w formie umowy cywilnej to nikt z Was nie słyszał ?
  • Re: Super spółka Autor: ~porto888 [37.248.161.*]
    A komu to sprzedać ?
  • Re: Super spółka Autor: ~klajnak [195.8.221.*]
    I jak ?
    Akcje są zdematerializowane, masz przypisane w rejestrze, chyba w obecnej formie nie da rady ich sprzedać poza rynkiem bo wymagało by to wykreślenia z Twojego rejestru, a jak są akcje zawieszone to biuro maklerskie na to raczej nie pójdzie...
    Także, ten tego : kiszenie do końca świata i jeden dzień dłużej :)

• Re: Super spółka Autor: ~Arecki [145.129.243.*]
    Kiedy otwarte beda notowania
  • Re: Super spółka Autor: ~klajnak [195.8.221.*]
    A mają być otwarte ?
    Czy coś się zmieniło że obrót akcjami został odblokowany tj.. czy np. spółka złożyła sprawozdania finansowe za poprzednie lata ?
    Tego shitu to szybko nie odblokują... bo spółka to ja nie wiem czy prowadzi jeszcze działalność, dodzwonił się ktoś do nich ?
    Jak się komuś uda to niech da znać na forum :)

• Re: Super spółka Autor: ~klajnak [83.24.252.*]
    I jak Panie i Panowie,
    czy ktoś się może dodzwonił do naszej perły i dowiedział się kiedy notowania zostaną wznowione ?
  • At Autor: ~At [37.30.25.*]
    A nie myśleliście o zgłoszeniu sprawy do prokuratury ? Ktoś chętny ?
  • Re: At Autor: ~klajnak [195.8.221.*]
    Ale co chcesz zgłaszać?
    Masz jakieś dowody ? i na co ?
    Firma nie opublikowała sprawozdań finansowych to została zawieszona w obrocie. Na naszej bananowej jest kilka podobnych spółek i co ? i nic, KNF ma to koncertowo w czterech literach, po prostu u nas nie ma odpowiednich regulacji prawnych na taką okoliczność.
    Zawsze można się tłumaczyć że obecna sytuacja spółki wynika z podjętych wcześniej złych inwestycji, bo kto kupuje spółkę i wchodzi w tablety gdy rynek jest już mocno nasycony? ( a pieniążki wyszły …)
    Myślę że wielu oddało by to za darmo, byle tylko zrealizować stratę i zmniejszyć podatek, a tak będziemy kisić do końca świata i jeden dzień dłużej.

• Re: At Autor: ~porto888 [37.248.215.*]
    Co tą spółka robi jeszcze ?
  • Re: At Autor: klajnak [195.8.221.*]
    a u nas dalej stabilnie... kurs ani drgnie...
    po prostu inwestycja życia ;(

[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.