• Przydział akcji Autor: ~Marian [79.184.88.*]
    W dokumencie ofertowym jest napisane, że przydział akcji ostatniej emisji odbędzie się 11 marca. Jest 14 marca, a nie mam zapisanych nowych akcji na rachunku pw. Ktoś wie o co chodzi?
  • Re: Przydział akcji Autor: ~gość [91.221.67.*]
    Termin przydziału akcji przypadających na zapisy dodatkowe został ustalony na dzień 17.03.2020 roku
  • Re: Przydział akcji Autor: ~Re [217.96.203.*]
    Już jest
  • Re: Przydział akcji Autor: ~ja [95.41.138.*]
    a kasę Ci oddali po redukcji dodatkowych? bo u siebie widzę akcję tak jakby z redukcją 96,3 procent ale nie widze kasy która nie poszła na akcje
  • Re: Przydział akcji Autor: ~spek [5.173.160.*]
    kabaret :-)
    Mimo trudnych czasòw dałeś radę :-)
  • Re: Przydział akcji Autor: ~Jan [79.184.88.*]
    Przed odcięciem prawa poboru miałem akcje średnio po 12 zł. Potem objąłem nowe akcje po 1 zł. Czyli średnio 4.7. Teraz na giełdzie 3 zł. Czyli aby byc na zero musi urosnąć ponad 50%. Dobrze liczę?
  • Re: Przydział akcji Autor: ~spek [194.150.197.*]
    dobrze =>12+2=14/3= ok. 4.7
    MI udało się nieco pomniejszyć średnią do 4.43.

Nie wiem jak się to skończy, ale 3 zł to 15 mln kapitalizacji już po emisji przy 12.2 mln w papierach i 3.3 mln z emisji.
    Na wielu spółkach koronowirus jest wytłumaczeniem, ale tutaj faktycznie konkretnie wpłynął na kurs.

pozostaje przy
    1. czekam na raport za II kwartał
    2. w perspektywie 2-3 lat (nie wiem czy doczekam) zmiana planu zagospodarowania dla Rybitw

Hotele dla nas neutralnie póki co. (choć wiadomo, że obłożenie na pewno znacznie niższe)

Każdy podejmuje decyzje samemu, ale ja tutaj nie tnę, bo nie uważam, że aż tak zmieniły się fundamentu

• Re: Przydział akcji Autor: ~Re [217.96.203.*]
    Tak oddali
  • Re: Przydział akcji Autor: ~nowy [94.240.37.*]
    witam mam rachunek w mBanku i nie mam jeszcze przydziału akcji z zapisu dodatkowego nie mam też zwrotu pieniędzy z zapisu o co chodzi niektórzy podobno już mają akcje z dodatkowego zapisu
    dziękuję za odp
[x]
EFEKT 0,82% 6,15 2026-05-11 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.