Ciekawi mnie trzy dni niema handlu akcjami przy tak dużych spadkach na giełdach,indywidualni nie sprzedają i nie kupują, kto zatem kręci kursem i manipuluje ????
Prys, sześć stary żelaźniaku :) pytanie kto ale też czemu? Wma tyle papiera ze mozę zrobic ze spółką co chce. Ale czemu drobnica nie sprzedaje? mozę nei ma drobnic poza nami dwona, Ania i Leo :)
Zwróćcie uwagę na cenę 0,6 do 0,7 i oczywiscie ukryta petarda. To ponad 50% w dół, czyli poza dopuszczalny przedzial dzienny na GPW. Morał. Ten ktoś nie mamipuluje, ale blokuje manipulację drobnicy. Więc chyba temu komuś nalezy dziękować a nie wylewac żale. Teraz nie czas na zamykanie pozycji, zwlaszcza jesli ktos jest tu dlugo.
Tu zwykle się nic nie dzieje. Siedzę na tej spółce od lat. Ale mam cichą nadzieję, że w dobie koronawirusa świat jeszcze mocniej postawi na technologie i rozwiazania IT i w końcu coś zacznie sie dziać na tym gniocie.
Teraz PKC nikt tego gówna nie chce brawo Wajda i stoper prezesi ,dawno powinni wylecieć na zbity pysk ,jestem ciekaw czy obrońca znowu zgłosi do moderatora ,prawdy boli