jezeli nawet nie glupi.I jezeli dadza tu ciala to renome calkiem szlag trafi. Otoz, chyba nie ulega watpliwosci ,ze wyscig o testy wygraja Chinczycy z ich mozliwosciami i doswiadczeniem. Cena beda w stanie pokonac wszystkich. Jezeli cln nie wygra tego wyscigu to kto to bedzie kupowal? Chyba ze polski Rzad? Tylko! Polski wegiel tez mieli kupowac i wiadomo jak to sie skonczylo. Ta informacja brzmi strasznie PR owo.Wyprowadzcie mnie z bledu,ale po kiego grzyba produkowac cos czego jest albo bedzie pod dostatkiem. Ekonomiczny bezssens.No i jeszcze jedno:Maja nagle wolne "moce produkcyjne"? No bo mowa byla o tym,ze nie wyrabiaja z popelina? A teraz mozecie mnie ukrzyzowac
Zarząd oczekuje pełnej gotowości w zakresie masowego wytwarzania i sprzedaży testów przed sezonem jesiennym, a także gotowości do wykonywania badań w tym okresie.
do tego czasu chinczycy zaleją rynek milionami testów.
Uff, obroty sięgające setek milionów złotych, fundusze wszystko rzucają w rynek a wystarczył jeden komunikat Wieczorka i całą ulica z polski rzuciła się na te akcje. :D
Niestety muszę się z Tobą zgodzić, w podobnym tonie wypowiedziałem się w osobnym poście nazwanym list do sz.p.Macieja .
Obiawiam się że to zagrywka mająca na celu wybicie spółki z dołka. Rozliczenie będzie na jesień Niestety ta spółka ma tendencje ku rzucaniu słów na wiatr
panda mowiac o renomie, mysle o renomie ktora no u kogos tam miec musza.U mnie ani maja , ani nie maja. Wyobaz sobie wiedzialem , ze bedzie porownanko z DataWalk.Otoz roznica jest zasadnicza: Testy sa i bedzie ich od groma.Slowem walka o rynek itp.Niech mi ktos odpowie na pytanie dlaczego maja brac ichny gdy beda tansze i tak samo skuteczne.Roznica do DW ( zakladajac ze software funkcjonuje) program JUZ istnieje, jest do wziecia natychmiast i jest JEDYNYM czyli pierwszym globalnie.
co sobie wyobrażasz że prezes wyciągnie ze skarpety i bedzie kupować? czy wiosłem zawracać kurs? komunikaty 2 (dwa) były wcześniej czegoś nie zrozumiałeś?
Czy wszyscy są już w blokach startowych? Własnie siedzię na lotnisku w Rzymie. Ludzie we Włoszech zadowoleni i uśmiechnięci, a w Polsce oczywiście panika wiesniaków :)
I co z tego, że Chińczycy ? Kupisz sobie test na Aliexpress albo szpitale kupią ? CLN to firma produkująca leki, a więc co się dziwić. To będzie produkcja szczepionki według już wdrażanych metod, a nie badania w celu jej wynalezienia.
FDA dopuszcza w trybie wyjatkowym badania kolejnych testow.Roche jest b.zaawansowany poniewaz juz za SARS poprzednika byli wiodacy.Cytuja,ze beda w stanie zaoferowac miliony testow miesiecznie.O pozwolenie w trybie wyjatkowym zawnioskowano ( nie moge znalezc linka) test,ktory w przeciagu 30 min. dostarcza rezultatow w b. wygodny sposob.Na pasku PAPIERU znajduja sie antyciala z ktorymi wiaze sie wirus i dodatkowo zanuza sie to w zupie nanoczasteczek zlota , ktore rowniez posiadaja antyciala.Po 30 min widac plamke w przypadku pozytywnego wyniku. ( od jakosci antycial zalezy Jakos testu.Tego nie wiemy) Chce przez to powiedziec,ze goraczkowo pracuje sie nad testami albo ich dopuszczeniem. I znowu pytanie po co porywac sie z motyka na ksiezyc, ( Cln) gdy nie ma sie szans na dotrzymanie kroku nawet.Pozwolilibyscie we wlasnej firmie na pakowanie pieniedzy w taka przygode? gdyby ktos wpadl na taki pomysl.Ja sie zastanawiam czy aby ci ludzie w cln nie sa oderwani od rzeczywistosci? Przeciez to jakis biznesowy absurd.
jaki ty durny jesteś to aż szkoda gadać. Po co tworzyć biopodobne, generyki itd przecież już jest lek. Nie warto produkować kolejnego. Niby lekarz, ale porażasz brakiem inteligencji. Tak ci gula skacze, że firma z Polski też coś potrafi zrobić?
XD zauwazylem ze masz taki dewoci tacz ( touch).Lubujesz sie w Chryste Panie “ “ Boze” itp.
Czyzby po oblanych egzaminach starczylo tylko na ministranta?
Panda jaki ty madry jestes! Wlasnie jakis gosciu na watku mabionu cie zacytowal na brasterze gdy pisales podobno ze rozpakowales paczke z zamowionym urzadzonkiem” od tamtej pory 99%.O ile sobie przypominam wtedy rowniez ( gdy pisalem o bezsensie tego przedsiemwziecia ) waliles we mnie obuchem. Snafco trenduw.
Nota bene jak czytam to juz bardziej Scop Fluidics Ma szanse i potencjal do zaprezentowania testu.A jezeli komunikat mial “ jedynie” powstrzymac spadki to...postawi ich w szeregu sciemniaczy z dolnej polki i skoncza kompletnym cofnieciem zaufania
Jakoś musieli powstrzymać spadki, zrobili co zrobili. Ważne , że im się udało a jakie mają szanse na zrealizowanie swoich obietnic chyba wszyscy wiedzą. Żadne!! :)
Jakie powstrzymywanie spadków. Przecież wszystko leci jak kamień i będzie leciało. Dr Wieczorek ma spory autorytet i daleko temu człowiekowi do typu ściemniacza biznesmena. Widzę, że nic o tym człowieku nie czytaliście.