No cóż, zgadzam się z gościem. Już w kilku miejscach czytałem, że covid-19 jest bronią biologiczną stworzoną przez Chiny przy udziale USA (chiński eksper od broni biologicznej pracował w laboratorium, bodajże w Carolinie Północnej, gdzie Amerykanie opracowali sposób wzmocnienia wirusa SARS). Także Covid-19 jest podobny do SARS tylko dużo silniejszy. Niestety jakoś nikt o tym nie mówi (z drugiej strony może lepiej, bo ludzie wpadliby w nerwy), że mamy do czynienia z bronią biologiczną, ale na tę chwilę przypuszczalnie służby większości krajów posiadają wiedzę o historii powstania wirusa. Świadczą o tym szybko podejmowane radykalne działania, a także sytuacja we Włoszech, gdzie zlekceważono zagrożenie. Także Chiny przy pomocy Jankesów nieźle urządzili świat. Jeśli do poniedziałku sytuacja w Europie nie poprawi się, to dalej polecimy 10-30 %. Plus jest taki, że zastosowane dość wcześnie środki bezpieczeństwa pozwolą ograniczyć liczbę zachorowań i szybciej wrócić naszemu krajowi do formy. Wydaje się, że akcje na GPW, w tym t-bull nie mogą znacznie już stracić to ci co dopiero otworzą pozycje będą grubo zarobieni.
Dzięki za wpis szanuje poglądy z faktami nie dyskutuje , Wrzuciłem to żeby mieć pogląd jacy ludzie inwestują , doradzają i coś im wychodzi
Sam te analizy biorę pod uwagę widać że gość dał im zarobić
W20 to w zasadzie 5-ć spółek mają po 10% udziału i gra na spadek była prostsza inż na TBULLu gdzie czekałem że w koncu fundamenty się poprawia (Info+)
W20 prościej dwa Banki z PZU miały ratować albo przejąć słabsze banki rezerwy frankowe itd a Orlen i KGHM to skarbówka mają energetykę ratować ,,węgiel,, wirus przyklepal kieruneki widać było w czyich rękach były akcje i W20 ,,wodospad,,
Pozdrawiam