• Ilosc pobrań Autor: ~Gamer [89.64.79.*]
    Czy może ktoś podać ilość pobrań w lutym?
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~Ser [188.146.190.*]
    15-17 - ego będzie nową
    Stare Info znajdziesz
    Był dobre
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    drugi raz w życiu widzę dolne widły na kontraktach... górnych jeszcze nie widziałem w życiu może sie tez doczekam
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~Ser [188.146.96.*]
    Masz jakiś pomysł na dołek cenowy , Mnie tylko jeden przychodzi na myśl , korekta z 38 - 21 trwała 25 dni. Może i ta trwać tyle samo ok 25 dni , są też inne trwające ok,25 dni (ta do ostatniego dołka 12zl)
    pomysł jest jeden .. dołek będzie wtedy kiedy SP500 sie uspokoi i zaliczy 2 - 3 sesje wzrostowe .. wcześniej jeśli masz wolne środki jak ja i sporo czasu możesz podbierać to co cie interesuje w odpowiedniej dla ciebie cenie ale nie licz na to ze kupisz coś w dołku ..
    przy takiej panice w dół będzie podobna panika zakupowa tak to sie odbywa na początku później sie stabilizuje ..zobacz dziś SP500 jedna plotka i UP 100 pkt ..kosmos
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~Ser [188.146.96.*]
    Pandemi na giełdzie nie pamiętam - szukam dołka gość z naszą pomocą i wirusa zbił kurs sporo zakładam że wie coś ze spółki i w ,, porozumieniu ,, pierwsze dane nie szczególne ale stopniowa poprawa albo super bo prowadzący działa Płynność mała TBULLem można zagrać jak spółka co Bart wymienił CDA chyba,
    Dzięki Pozdrawiam
  • Re: Ilosc pobrań Autor: nowu [157.25.97.*]
    A co myślicie o Columbus?
  • Re: Ilosc pobrań Autor: nowu [81.219.96.*]
    Już nieaktualne.
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~Ser [188.147.38.*]
    Nowu popatrzylem mimo wszystko spółka o małej płynność i zainteresowany kapitał może kurs windowac
    Liczyłem że TBULLa to spodka brakło Info +
    Mogli by podać że InfiniteCorp wychodzi w poniedziałek. Ale za to pojawiło się świeże info na Twitter o premierze TopSpeed na NS. 18-go. Dzisiaj chyba wszystkie giełdy jeszcze są w szoku po spadkach. Liczę na konkretny ruch w poniedziałek. Akurat przed zapowiedziami FED.
    Ser, skusiłeś się na Columbusa?
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~Ser [188.147.106.*]
    Nie na ten rynek nie zaglądam z wykresu po mojemu spółka ograna i w korekcie dziś piękny wzrost , po twoim wpisie 25% było
    płynność mała , niech ciągną
  • Re: Ilosc pobrań Autor: nowu [77.253.89.*]
    Ghost, to jest możliwe. W USA właśnie mają górne widły na S&P500 jakbyś chciał popatrzeć, po przekroczeniu poziomu 2.706,5 :)
    zgodnie z dotychczasowym harmonogramem w poniedziałek przed sesja lub po sesji powinniśmy otrzymać raport o pobraniach ..nieśmiało zakładam że powinien być wzrost ale najbardziej ciekawi mnie średnia kwota transakcji na poszczególnych grach oraz konwersja ..kolega Bart pewnie już to policzył sobie .. :) :)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.253.89.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Pewnie że wszystko policzone :) Pobrań będzie około 6-6,5 mln zapewne, monetyzacja na TS1 powinna być nieco lepsza niż w poprzednim miesiącu. Mam już pewne przewidywania i szacunki na marzec i tu możemy mieć bardzo miłą niespodzianke( zgodnie z obserwacjami obstawiam jakieś 8-9 mln pobrań i kolejną poprawe monetyzacji w TS1 ale zaraz niektórzy nazwą mnie wariatem ale samo MotoRiderGo powinno mieć z 4-5 mln pobrań...). Nie mam żadnych przewidywań co do InfiniteCorp niestety tutaj mamy niewiadomą jak ta gra się przyjmie, to samo z TS1 na nintendo jeśli obie gry dobrze się sprzedadzą a giełdy się uspokoją to myśle że spokojnie otworzy nam się droga powyżej 30 zł. Niestety zamiast Cie posłuchać i sprzedać w okolicy 20 zł to nadal trzymam akcje a mógłbym mieć ich już 2 razy więcej... Cóż człowiek uczy się na błędach :)
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~Ser [37.30.9.*]
    Bart nic dodać nic ująć dzięki za prognozy , Ja też nie posłuchałem i wtopa , wydawało się że Info będzie już i gra się zacznie
    Damy radę
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~borewicz [37.30.56.*]
    Bart, ja również dołączam się do podziękowań za przygotowanie prognoz.

PS: wyciągnąłem podobne wnioski, gdybym sprzedał dwa tygodnie temu dzisiaj miałbym x 2 tego co mam ....

Trudno, pogodziłem się iż zostałem akcjonariuszem na lata z możliwością przepisania na syna :)))
    Nie przesadzałbym z tymi latami ... Jak tylko giełdy się uspokoją z koronawirusem to 20 zł powinniśmy mieć od ręki. Aktualizacja do TS2 chyba jest na wykończeniu bo wersja sprzed tygodnia zmieniła datę na 13 marca... TS1 to samo. Jak któraś z tych gier dostanie promo w ten czwartek to w Marcu będzie kosmos jesli chodzi o pobrania i przychody, trzeba obserwować.
    na mój mały rozumek jak mawiał pewien miś ...:) :)
    jeśli życie realne zostaje mocno ograniczone to powinno się rozwijać bardzo mocno życie wirtualne ...
  • Re: Ilosc pobrań Autor: ~analizaZfrontuGier [95.40.208.*]
    Dnia 2020-03-14 o godz. 17:52 ghost-man napisał(a):
    > na mój mały rozumek jak mawiał pewien miś ...:) :)
    > jeśli życie realne zostaje mocno ograniczone to powinno się rozwijać bardzo mocno życie wirtualne ...

Dokładnie tak. Mój syn , który gra teraz dużo mówi o mega niesamowitym wzroście ilości graczy.Nawet stary Counter-Strike ponoć cieszy się mega powodzeniem jak by to była nowa gra. Podejrzewam ,że firmy z branży gier będą miały żniwa na tym wirusie, ale rynek jeszcze nie zweryfikował wybiórczo branż zyskownych na tym obecnym nieszczęściu.Indeks spółek z grami powinien znowu być liderem wzrostów. Po konsultacji z młodzieżą uważam,że w marcu Tbull też będzie miał swój rekord pobrań-wspomnicie to.
    Dokładnie tak jak pisałem :)
    6-6,5 mln pobrań - mamy 6,2 mln w raporcie,
    Konwersja w TS1 poprawiona znów, zmiana z 0,16 na 0,19 ;)
[x]
TBULL 1,01% 4,00 2025-09-26 11:19:34
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.