Masz jakiś pomysł na dołek cenowy , Mnie tylko jeden przychodzi na myśl , korekta z 38 - 21 trwała 25 dni. Może i ta trwać tyle samo ok 25 dni , są też inne trwające ok,25 dni (ta do ostatniego dołka 12zl)
pomysł jest jeden .. dołek będzie wtedy kiedy SP500 sie uspokoi i zaliczy 2 - 3 sesje wzrostowe .. wcześniej jeśli masz wolne środki jak ja i sporo czasu możesz podbierać to co cie interesuje w odpowiedniej dla ciebie cenie ale nie licz na to ze kupisz coś w dołku .. przy takiej panice w dół będzie podobna panika zakupowa tak to sie odbywa na początku później sie stabilizuje ..zobacz dziś SP500 jedna plotka i UP 100 pkt ..kosmos
Pandemi na giełdzie nie pamiętam - szukam dołka gość z naszą pomocą i wirusa zbił kurs sporo zakładam że wie coś ze spółki i w ,, porozumieniu ,, pierwsze dane nie szczególne ale stopniowa poprawa albo super bo prowadzący działa Płynność mała TBULLem można zagrać jak spółka co Bart wymienił CDA chyba,
Dzięki Pozdrawiam
Mogli by podać że InfiniteCorp wychodzi w poniedziałek. Ale za to pojawiło się świeże info na Twitter o premierze TopSpeed na NS. 18-go. Dzisiaj chyba wszystkie giełdy jeszcze są w szoku po spadkach. Liczę na konkretny ruch w poniedziałek. Akurat przed zapowiedziami FED.
Nie na ten rynek nie zaglądam z wykresu po mojemu spółka ograna i w korekcie dziś piękny wzrost , po twoim wpisie 25% było
płynność mała , niech ciągną
zgodnie z dotychczasowym harmonogramem w poniedziałek przed sesja lub po sesji powinniśmy otrzymać raport o pobraniach ..nieśmiało zakładam że powinien być wzrost ale najbardziej ciekawi mnie średnia kwota transakcji na poszczególnych grach oraz konwersja ..kolega Bart pewnie już to policzył sobie .. :) :)
Pewnie że wszystko policzone :) Pobrań będzie około 6-6,5 mln zapewne, monetyzacja na TS1 powinna być nieco lepsza niż w poprzednim miesiącu. Mam już pewne przewidywania i szacunki na marzec i tu możemy mieć bardzo miłą niespodzianke( zgodnie z obserwacjami obstawiam jakieś 8-9 mln pobrań i kolejną poprawe monetyzacji w TS1 ale zaraz niektórzy nazwą mnie wariatem ale samo MotoRiderGo powinno mieć z 4-5 mln pobrań...). Nie mam żadnych przewidywań co do InfiniteCorp niestety tutaj mamy niewiadomą jak ta gra się przyjmie, to samo z TS1 na nintendo jeśli obie gry dobrze się sprzedadzą a giełdy się uspokoją to myśle że spokojnie otworzy nam się droga powyżej 30 zł. Niestety zamiast Cie posłuchać i sprzedać w okolicy 20 zł to nadal trzymam akcje a mógłbym mieć ich już 2 razy więcej... Cóż człowiek uczy się na błędach :)
Nie przesadzałbym z tymi latami ... Jak tylko giełdy się uspokoją z koronawirusem to 20 zł powinniśmy mieć od ręki. Aktualizacja do TS2 chyba jest na wykończeniu bo wersja sprzed tygodnia zmieniła datę na 13 marca... TS1 to samo. Jak któraś z tych gier dostanie promo w ten czwartek to w Marcu będzie kosmos jesli chodzi o pobrania i przychody, trzeba obserwować.
na mój mały rozumek jak mawiał pewien miś ...:) :) jeśli życie realne zostaje mocno ograniczone to powinno się rozwijać bardzo mocno życie wirtualne ...
Dnia 2020-03-14 o godz. 17:52 ghost-man napisał(a): > na mój mały rozumek jak mawiał pewien miś ...:) :) > jeśli życie realne zostaje mocno ograniczone to powinno się rozwijać bardzo mocno życie wirtualne ...
Dokładnie tak. Mój syn , który gra teraz dużo mówi o mega niesamowitym wzroście ilości graczy.Nawet stary Counter-Strike ponoć cieszy się mega powodzeniem jak by to była nowa gra. Podejrzewam ,że firmy z branży gier będą miały żniwa na tym wirusie, ale rynek jeszcze nie zweryfikował wybiórczo branż zyskownych na tym obecnym nieszczęściu.Indeks spółek z grami powinien znowu być liderem wzrostów. Po konsultacji z młodzieżą uważam,że w marcu Tbull też będzie miał swój rekord pobrań-wspomnicie to.