• Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~Kiler [31.128.22.*]
    nie za tą cenę przecież kiedyś go opanują.
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~mate [89.64.6.*]
    Otóż to. Według mnie jeżeli ktoś wisi już prawie 2 lata na haku, to co mu za różnica jak powisi jeszcze kolejny rok:-). Poza tym teraz nie ma sensu dobierać niech spadnie nawet do 5 zł przez tą chorą panikę, to wtedy się dobierze i jak już kurz opadnie i przyjdą wzrosty, to po takim uśrednieniu i hak zniknie.
    Ja właśnie przyjąłem takie podejście i trzymam CFG, bo na razie z firmy nie napływają złe wiadomości, a wręcz przeciwnie ten rok może być dla CFG przełomowy. Miałem dobierać przy 10 zł ,ale po co, dla mnie niech leci do 5 zł, a nawet niżej, tam zacznę dobierać. Niech panikarze wyrzucają za darmo akcje, po co im ułatwiać zadanie? Pozdrawiam hakowych:-).
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~mate [89.64.6.*]
    PS.
    Z pięciu zł odpalimy taką rakietę, że nawet adameczek takiej w życiu nie widział:-).
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~Alldom [31.0.42.*]
    Oczywiście, kto mądry to potrzyma i zarobi. Należy pamiętać, że gruby chce zarobić, a sprzedając na poziomie np. 5 zł nie zarobi tyle ile powyżej 10 zł. A na takich spółkach zbić kurs to nie problem. Poniżej 10 zł to raczej będzie przelewanie z wora do wora. Natomiast odbicie powinno być gwałtowne i nikt tego na razie nie wie, kiedy nastąpi. Wiadomo, że trwają testy kliniczne szczepionek.
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~cza [37.8.230.*]
    @mate Jeśli ma spaść do 5, to czemu nie sprzedać za 10 i kupić za 5?
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~Zenon [37.47.218.*]
    Bo te teksty to tylko lizanie się po jajkach i psychiczne klepanie się po plecach że jest ok trzymać spadający papier podczas kryzysu.
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~mate [37.47.30.*]
    A po co mam ksiegowac strate? Jakbym mial zamiar sprzedac,to bym sprzedal wczesniej jak miale o wiele mniejsza strate. Mam wolna gotowje,to sobie usrednie. Jest to jedna z niewielu spolek co sobie zostawilem i poki w firmie si^ bedzie dobrze dzialo,to nie mam powodu do sprzedazy. Poza tym jak hakowcy zaczna sprzedawac,to kurs bedzie znacznie nizej niz 5 zl, np. taki Minifund.
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~Minifund [37.47.107.*]
    Ja nie sprzedam. Plan zakłada masywne branie za 5zl. A teraz skubie. Pamiętajcie że my hakowi przetrwaliśmy wizje bankruta, to pitolenie o wirusie mnie nie rusza.
    Ja sobie tak mysle, że jak jest taka panika, to 5 zl szybko strzeli i nalezy nizej kupowac. Po co teraz na darmo bronic kursu jak nizej bedzie mozna kupic wiecej akcji. Niestety panika inwestorow jest nie do zatrzymania, a jak jeszcze zostanie wprowadzony stan wojenny lub choroba sie bedzie rozprzestrzeniac,to panika dalej bedzie rzadzic umyslami inwestorow.
    W obecnej sytuacji kazdy myslu,zeby sprzedac akcje,wiec kupowanie na tych poziomach jest bez sensu, bo chetnych do sprzedazy jest mnostwo.
    Wiem rowniez, chociaz to sobie trudno wyobrazic, ze w koncu sytuacja sie odmieni,tylko pytanie kiedy. Jednakze przyjda jeszcze czasy,ze kurs wroci w okolic 20 zl i wyzej,chociaz trudno to sobie wyobrazic e tym momenice. Trzeba miec mimo to na uwadze,ze jeszcze niedawno nikt sobie nie wyobrazal obecnej sytuacji...
    Ja wolne srodki mam w pogotowiu,ale najlepiej jak je uzyje przy samym dolku, ktory moze byc dopiero za kilkanascie dni. Wtedy tez C/Z trolli powinno usatysfakcjonowac:-). Na takich poziomach jakby hakowi zaczeli zbierac,to mozna by bylo niezla platforme do odbicia stworzyc.
    Mialo by stan wyjatkowy... Chociaz teraz sytuacja prawie taka jak przed wojna...
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~fabri [31.128.13.*]
    To co zjechało w dół

Tak samo wyjedzie

Jakie by minimum nie było.
  • Re: Teraz się papiera nie sprzedaję tylko trzyma Autor: ~strit [31.128.13.*]
    Dobiera jak dzisiaj ;)
[x]
CFG 0,00% 2,25 2025-10-17 16:21:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.