Do wsparc 4.4 byl mocny. Niestety sentyment rynkowy jest brutalny. Spodziewam sie problemow plynnosci na poszczegolnych walorach. Widzialem jak probawiliscie bronic kurs ok 4.8,-5.2. Boje sie ze rano moga byc absurdalne kursy takze tutaj i wlasnie na jutrzejszej sesji przydalaby sie kasa ktora przepailiscie ok 5pln. Trzymam powodzenia bo bedzie strasznie na wielu walorach..powodzenia i pozdrawiam
Jutro na wig20 1400 punktów może peknac. I może dojść nawet do 1000 jeszcze wtym miesiącu. Wtedy jeszcze trochę dokupie parę akcji w różnych firmach. A potem już tylko czekam co dalej. Na chleb i parę kostek masła zostawiam resztę gotówki. Pozdr
Ps w sklepach dziś masakra
Byłem w dzień było mięso zapomniałem włoszczyzny na zupę i byłem niedawno. Nie kupiłem bo już nie było. Mięsa nie było makoronu i ryżu. Każdy miał w koszyku papier toaletowy:-)
jutro powinna być duża luka w dół na wielu spółkach, potem zejście do wsparć spółek i nawrót rynku ja na tych wsparciach będę kupował-niekoniecznie TSG
Ja mam kupione już jakiś czas temu , ale spokojnie trzymam , ten kusz kiedyś opadnie ! W sklepie byłem dzisiaj po flaszkę wódki i colę i powiem Wam że dziwnie na mnie wszyscy patrzyli haha pozdrawiam