emocje już opadły... arkusz sprzedaży nie wygląda jakoś źle. powrót na poziomy 50 gr możliwy jest szybki. martwią mnie raporty, które mają pojawić się w marcu... mogą w ogóle w żaden sposób nie wpłynąć na kurs...
No przy takim zlewie jaki prezentuje zarząd może być różnie. Ja trzymam spokojnie, patrząc co dzieje sie na globalu, nie jesteśmy ewenementem, chociaż mógł człowiek uciąć sznur i wejść niżej... cóż. Dłuższa droga na powierzchnię się rysuje. Z optymizmem.
Martwi mnie brak reakcji tak dużej i znanej firmy prowej która zajmuje się m. In. Plgroup. Moim zdaniem pracują tam cieniasy. Bo jeżeli nie potrafią reagować w sytuacjach kryzysowych to po co oni są...
To prawda, próbowałem podjąć kontakt z nimi, kilka razy. Odzew w zasadzie żaden, prócz suchego, acz prawdziwego stwierdzenia, że wszystkie informacje będą przekazane w odrębnych komunikatach. Tyle. Na temat chatu inwestorskiego nie dowiedziałem się nic, a nawet nie doczekałem reakcji - żadnej. Milczą. Na FB chwalą się prasówkami dot. klientów, więc żyją. Na Zenka grupowo chodzą...ale o PLG mówić nie chcą?