• Arkusz sprzedaży Autor: ~naspokojnie [94.42.53.*]
    emocje już opadły... arkusz sprzedaży nie wygląda jakoś źle. powrót na poziomy 50 gr możliwy jest szybki.
    martwią mnie raporty, które mają pojawić się w marcu... mogą w ogóle w żaden sposób nie wpłynąć na kurs...
  • Re: Arkusz sprzedaży Autor: ~rf- [86.63.116.*]
    No przy takim zlewie jaki prezentuje zarząd może być różnie. Ja trzymam spokojnie, patrząc co dzieje sie na globalu, nie jesteśmy ewenementem, chociaż mógł człowiek uciąć sznur i wejść niżej... cóż. Dłuższa droga na powierzchnię się rysuje. Z optymizmem.
  • Re: Arkusz sprzedaży Autor: ~Naspokojnie [94.42.53.*]
    Martwi mnie brak reakcji tak dużej i znanej firmy prowej która zajmuje się m. In. Plgroup. Moim zdaniem pracują tam cieniasy. Bo jeżeli nie potrafią reagować w sytuacjach kryzysowych to po co oni są...
  • Re: Arkusz sprzedaży Autor: ~rf- [86.63.116.*]
    To prawda, próbowałem podjąć kontakt z nimi, kilka razy. Odzew w zasadzie żaden, prócz suchego, acz prawdziwego stwierdzenia, że wszystkie informacje będą przekazane w odrębnych komunikatach. Tyle. Na temat chatu inwestorskiego nie dowiedziałem się nic, a nawet nie doczekałem reakcji - żadnej. Milczą. Na FB chwalą się prasówkami dot. klientów, więc żyją. Na Zenka grupowo chodzą...ale o PLG mówić nie chcą?
  • Re: Arkusz sprzedaży Autor: ~Papu [5.173.112.*]
    Zerknij na inne spółki każda jedna ma minus 10-20% a Ty marudzisz że słaby zarząd
[x]
PLGROUP 3,55% 0,29 2025-06-03 15:05:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.