• Pyton chyle czola Autor: ~Dres [5.173.72.*]
    Miales racje chlopie. Korekta musiala byc silniejsza. Jeden zygzak nie wystarczyl. Poszedl drugi.
    Co nie zmienia faktu ze jestem byczo nastawiony. Rynwk dotarl do strategicznych wsparc. Odbijamy.
    Do raportu 5.8 :)
  • Re: Pyton chyle czola Autor: zbieracz_grzybow [185.76.228.*]
    Jakim sposobem chcesz w tak krótkim czasie wykręcić +50% przy takim zwalonym rynku? Tu będzie fuks jak do 5 dobijemy niestety :-)
    Na razie to się zapowiada penetrowanie trójki, szukanie dna - i obym się mylił :-)
  • Re: Pyton chyle czola Autor: ~Dres [5.173.72.*]
    Jesli tak uwazasz to sprzedaj i kup taniej. Zacznij naganiac na spadki itd
  • Re: Pyton chyle czola Autor: zbieracz_grzybow [185.76.228.*]
    No ale po co ten atak.

Ja mam, trzymam. Niezmiennie czekam na dwie cyfry przed przecinkiem.

Po prostu mówię jak jest, jak ja to widzę. Możemy mieć pobożne życzenia by rosło - ale nie zapowiada się i tyle.

Przeczekamy. Bez agresji.
  • Re: Pyton chyle czola Autor: ~Dziki [5.184.248.*]
    Tez tak myślę Buchacz. Nie ma szans w tak krótkim czasie. 3kwartal. Może będzie lepiej. Coś trzeba dokupić pewnie, ale nowa gotówką niech się jeszcze Kisi w bezpiecznym sejfie. Może za kilka tygodni, a jak nie zdążę to wystarczy ze będzie rosło to co jest. Powodzenia. W pociągu na razie nikt nie kaszle, mam nadzieje, ze nie zacznie, bo nie dojadę do domu za szybko.. a dzisiaj Merkel po rozmowie z fachowcami powiedziała, że ok 70% społeczeństwa będzie miało Covit19. Wiec statystycznie każdy go będzie miał, jak ja SARS w 2009, zaległem wtedy na 2tyg. Oddychać było ciezko, ale przeszło. U większości będzie podobnie. Zdrowia zycze
[x]
TESGAS -1,74% 1,98 2026-03-25 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.