• Co jest chlopaki Autor: ~Dres [5.173.19.*]
    USA petarda mlot objecie hossy odbicie od strategicznego wsparcia a Wy co do k. nedzy nic nie piszecie

Pijani juz?
  • Re: Co jest chlopaki Autor: zbieracz_grzybow [185.76.230.*]
    Ja już hajs liczę. Jutro przeijamy 5 zł w moment.

A potem kolejne dni to pozytywne info:
    - baltic pipe
    - szczepionka na wirusa
    - raport

... i wpadnie też drobnica na kilka-kilkanaście milionów ;-)

Do końca marca będziemy mieli bardzo mocny wiatr w żagle.
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~Dziki [5.184.255.*]
    Ja jestem spokojny i na razie zdrowy. Czego i Wam wszystkim życzę. Tesgas to mój LT. Jutro znowu nie będę przed kompem, dopiero po 17. Wiec zachowujcie się przyzwoicie :)
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~Dziki [5.184.255.*]
    Aha... dzisiaj po pracy w Krakowie zszedlem do Zabki i poprosiłem 200 ml zubrowki. ...a facet mi mówi, prawidłowo. ..trzeba się jakoś odkazic :) i mówi, za 2.wa miesiące będzie po krzyku. Qi@wa facet/sprzedawca w Zabce i taki mądry. A tu inwestorzy podobno oblatani w ekonomii i historii gpw i tuzowie biznesu. Zadziwil mnie Pan z Żabki swoją mądrością. ...wódka spozyta, jutro nowy dzień, a za 11 dni wiosna :) game over z komentarzami for today. Zdrowy rozsądek. Choć wiem, że na tej panice dużo baaardzo. ...dużo parę osób zarobi. Jak zawsze. Pozdro. I kontynuując zdrowia życzę. ..przede wszystkim umysłowego. :)
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~Hofens [37.47.43.*]
    Nie pij wódy:-)
    Podobno nie zdrowa
    Max małpka ale jakiś smak
    Aż chyba jadę na Orlen zobaczyć jak inwestycja się trzyma
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~Dres [5.173.210.*]
    Wierze, że każdy węgiel może stać się diamentem, jeśli tylko stworzy mu się odpowiednie warunki i okaże wsparcie.

Oby nasza spoleczka byla takim weglem. Ja do 15 nie otwieram notowan
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~Adi [185.44.218.*]
    Ja staram sie nie patrzec na notowania mam tesgas i gamingi dobrze ze nie spolki z branz co dostaja najbardziej po d... E. Stany plus 4.89 powinno jutro byc pozytywnie. Trzymajmy sie tesgasowi bracia
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~eeehhh [5.184.109.*]
    Dnia 2020-03-10 o godz. 21:13 ~Dres napisał(a):
    > USA petarda mlot objecie hossy odbicie od strategicznego wsparcia a Wy co do k. nedzy nic nie piszecie
    > >
    > > Pijani juz?

Dnia 2020-03-10 o godz. 21:13 ~Dres napisał(a):
    > USA petarda mlot objecie hossy odbicie od strategicznego wsparcia a Wy co do k. nedzy nic nie piszecie
    > >
    > > Pijani juz?

No i gdzie ta petarda znawco ?
  • Re: Co jest chlopaki Autor: zbieracz_grzybow [185.76.228.*]
    Tutaj chyba nie czas teraz na wyśmiewanie, co?

Każdy kalkuluje... Chyba najlepiej na chłodno przestać obserwować.
  • Re: Co jest chlopaki Autor: ~Dres [5.173.72.*]
    Wig20TR broni bardzo waznego wsparcia. My poszlismy na 3.8 czyli najnizsza linie obrony.
    Jest jak jest. Za pozno na decyzje.
    Ale na akcjach nie zmienia sie nic. Spadek na 3.8 byl dopuszczalny i nie zmienia obrazu.
    Po prostu skala tej katastrofy mne zaskoczyla. Jestem bowiem byczo nastawiony. To sie bierze chyba z tego ze mam hosse w swoim zyciu pozagieldowym i przez to jestem bykiem na gieldzie.
[x]
TESGAS -0,85% 2,33 2025-09-26 15:00:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.