• S&P500 już ponad -7,5% Autor: ~xx [37.30.30.*]
    Powodzenia jutro! Pozdrawiam myślących!
  • Re: S&P500 już ponad -7,5% Autor: ~Ja [83.30.151.*]
    Jutro możemy być na sporym plusie, nic nie trwa wiecznie. CLN to bardzo dobra spółka nie zapominajmy o tym.
  • Re: S&P500 już ponad -7,5% Autor: ~Miły [5.173.254.*]
    No takiej paniki się nie spodziewałem. Jednak dobry pretekst ten wirus żeby upuścić powietrza z rynków... Włochy sobie słaba radzą. Ciekawe jak my. Nie spodziewalbym się tu jakiegoś szału. Niby respiratory są, niby procedury wdrożone ale jak jest w szpitalach każdy widzi. Poza tym nasza giełda spada zawsze najmocniej, a rośnie najwolniej. Morał taki, że trzeba szykować cash na zakupy poniżej 3 dych...
    Przykra sprawa ale ja już tego doswiadczylem. Miałem wyrzucić całość w listopadzie ale tego nie zrobiłem i mój zysk też już wyparował.
    Nauka z 2007-2008 poszła w las. Jedna rzecz jest znamienna. Wpisy typu okazja, niżej nie będzie, tobik wygrał i codzien od roku rekordy w stanach. Musiało się tak skonczyc. Wirus jak WTC rozegrany przez globalnych graczy. Cln może odbić od 30 zł ale może zejść równie dobrze w okolice emisyjnej, także ten no...
    Chose life
  • Re: S&P500 już ponad -7,5% Autor: ~xx [37.30.30.*]
    Radzę uważać, zaraz mogą okrzyknąć Ciebie trollem. Pozdrawiam myślących
  • Re: S&P500 już ponad -7,5% Autor: ~xx [37.30.30.*]
    I znowu będzie płacz i zgrzytanie zębami :) To ile dzisiaj na minusie? Jakieś propozycje? Koronawirus wam drenuje portfele i niestety może to potrwać jeszcze kilka miesięcy! Pozdrawiam myślących
[x]
CLNPHARMA 0,48% 20,90 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.