Lena nie należy do zbyt płynnych spółek i tak naprawdę niewielkim kapitałem można tu nieźle namieszać. Na szczęście, ostatnio była informacja od Prezesa o tym, że kupił akcje. Dla drobnych, była to bardzo ważna informacja. Jednak po dzisiejszym spadku Leny aż o 11%, tamta informacja może nabrać nowego znaczenia. Nasuwa się pytanie, to ile jeszcze spadnie?
Popieram niech spada, ale będzie trudno kupić poniżej 2.90 zł. Chyba że puszczą stop losy, a My wraz z innymi trochę dokupimy.W oczekiwaniu na w/w okoliczności skupmy się na kupnie innych walorów, bo długo już takiej okazji nie będzie.
Natomiast ja PKO BP, PZU,LENA,LUG oraz trochę Budowlanki wraz z Kolejnictwem i przepijam drinkami , choć tego nie czyniłem ładnych parę lat. Powód jest jeden, nareszcie wykorzystana gotówka / emerytura godna /. Może przy odrobinie szczęścia dokupimy trochę LENY na co się zanosi.
'' Dobra i psu muszka do małego brzuszka "" . Prosimy o więcej, tylko w większym tempie spadkowym, aż pękną stop losy. Czyżby poniżej 2.90 ? BRAWO WY !
Musimy Kolego maxymalnie się skupić, gdyż PROMOCJA potrwa tylko do 1-3 tygodnie. Do tego czasu musimy zapakować się po przysłowiowy "" WÓR"". Chyba przekroczę 60% i będę czekał na zakupy pod koniec roku. Polecam obserwować Wielton, gdyż zaczyna być ciekawie /ludzi nie, ale towary trzeba wozić /. Może LENKA dzisiaj znowu się uwali?