Sprzedałem ze startą przez tych nieudaczników, co nic nie potrafią zrobić tylko drukować tanie akcje :( Zamierzam innych ostrzegać przed tymi pseudo inwestorami.
Dnia 2020-03-09 o godz. 22:51 ~ehhh napisał(a): > Sprzedałem ze startą przez tych nieudaczników, co nic nie potrafią zrobić tylko drukować tanie akcje :( > Zamierzam innych ostrzegać przed tymi pseudo inwestorami.
może naucz sie czytać raporty finansowe. W tym ostatnim wszystko masz opisane
Skończ bredzić gościu. W jakim raporcie jest opisane? Co jest opisane, kiedy będzie nowy prezes? Chłopie skończ się i swoją nowa ekipę ośmieszać. Stara nic nie robiła ale już wolałem to niż wasze uwalenie spolki
No cóż niektórzy jak widać lubią być oszukiwani. To w jakim stanie jest spółka winna jest tylko stara ekipa. Spróbuj gościu postawić spółkę z 300zł na koncie bez przychodów, bez aktywów, bez pracowników, itd. Widać żeś ze starej ekipy, mam wrażenie że ty to KD.
Hahaha czego to nowi nie wymyślą? :) Chłopie jakbym miał tu kupione 800.000 akcji czy ile on tam ma, to bym chyba zawału dostał :) A ja mam wrażenie, że wy nic nie umiecie. Tylko pisać bzdury na forum i robić sobie emisje po 10 groszy. Miałem tu prawie 100.000 akcji na których przez wasze głupie ruchy straciłem i wam nie odpuszczę, żeby inni się tu nie utopili w tej spólce.
Dnia 2020-03-10 o godz. 10:51 ~ehhh napisał(a): > Hahaha czego to nowi nie wymyślą? :) > Chłopie jakbym miał tu kupione 800.000 akcji czy ile on tam ma, to bym chyba zawału dostał :) > A ja mam wrażenie, że wy nic nie umiecie. Tylko pisać bzdury na forum i robić sobie emisje po 10 groszy. Miałem tu prawie 100.000 akcji na których przez wasze głupie ruchy straciłem i wam nie odpuszczę, żeby inni się tu nie utopili w tej spólce. >
nic nie wymyślał, tylko oczekuję od ciebie abyś postawił na nogi zadłużoną spółkę bez aktywów, bez przychodów i bez pracowników z kilkuset zł na koncie. Jak potrafisz to zrobić bez kasy to jesteś managerem na wagę złota.
Nie jestem menagerem i dlatego nie próbuję przejmować spółek. 3 miesiące minęły i nic nie zrobiliście. Jeśli jest tak jak piszesz to tylko czekać jak ktoś zgłosi wniosek o upadłość tego gniota. I to będzie wasza wina.