zamówiona prosto z Chin . Czekamy na dostawę . Poskładamy i zapinamy pasy . Polecimy wyżej niż Mars , Jowisz i Slonce na nową galaktykę . Do końca roku 100-200% zysku , co najlepsze przed nami ...)
Adameczek hehe. Podobno Chiny dzisiaj 0 nowych przypadków, więc zaraz ci zaczną budować tę rakietę. Myślę, że z miesiąc, dwa i poleci wyżej niż poprzednia. Tylko znowu jej nie rozpierdziel.
W każdym razie ja trzymam. Nie jestem w stanie pozbyć się pakietu a tylko by Wam morale spadły. Trzymać się chłopcy. Zakopać i wrócić jak się to skończy chyba.
Donek w usa właśnie zapowiedział stymulację fiskalną, cięcie podatków dochodowych, zmiany w służbie zdrowia / dostępie / pokrycie kosztów + na jutro umówione spotkanie z senatem, konferencja po spotkaniu, a dodatkowo w środę spotyka się z CEO / grubymi rybami z Wall Street-a, żeby pogadać... będzie dobrze, trzymać się !
kontrakty na sp500-ki na jutro już wyceniane po donkowej konferencji na chwilę obecną na +0,9%, do naszego rana będzie ze +2%, a na otwarcia stanów ze trójka :)