Zdziwisz sie krasnoludku ja kupuje dzis 400 sztuk juz 200 po 45, 200 po 43.40 Czekalem na zjazd z utesknieniem. Pieniachy na taka okazje mam zawsze i moze za zamknieciu jeszcze cos dobiore. Ty koles jestes splokany pewnie jak wiekszosc lapigroszy i pozostaje ci wscieklosc heciarza i wiara w to ,ze ja konfabuluje. Taka polska powiatowa co to zrobi dwie rundy wokol kiosku i skazana jest na rzeczywistosc komputerowa. Szaro ,buro i straszno. Mam dzis wysmienity humor i nadzieje ,ze przeczysci tych wszystkich krzykaczy z bankiera tak doglebnie ,ze nie trzeba bedzie juz tych wypocin komentowac
Troche to ile? i za ile?
Za 41.60 juz nie dostalem. A tak w ogole...na tej dziadowskiej gpw nie mozna uplasowac czesto zlecenia.5 razy mi odrzucilo kompletnie bez powodu.
Moze teraz jakas madroscia ludowa ktos zaimponuje?
Jak widac u nas na kaszubach mitomania zarabia.Reszta zarabia na glupich wpisach? Znowu daliscie popis ignorancji
I jak tam znafcoo tematow wszystkich , regionow nadmorskich (ty moze dla cepeli robisz?) i folkloru welakiego jestes taki szybki z komentarzami...mysl, mysl. Zabraklo konceptu?