No słabo, co tu dużo mówić. Wiem, że to małe pocieszenie, ale tylko jedna ze spółek na mojej liście obserwowanych dzisiaj zieleni. Reszta grubo na minusie. Korona zbiera żniwo. Inwestorzy raczej nie ulegają fałszywym sygnałom, ale mogą reagować wyprzedzając rynek. Cóż... zobaczymy gdzie się zatrzyma. W takiej sytuacji raczej mrożę, nie sprzedaję.
Prezes mówi że to takie och i ach. Postawiłby batona i zbierał jak to dla niego tak tanio... A tutaj arkusz pusty i raz dwa możemy być poniżej 30 groszy
Jak do mnie ten cały wirus, to jedna wielka ściema. Zwykła grypa takiego czy innego wirusa , a że teraz to nagłośnili i dali tako groźno nazwa, to wszyscy już ze strachu umierają wręcz. https://www.polishclub.org/2020/02/12/uzyteczni-idioci-w-akcji-na-podstawie-reklamy-chinskiego-wirusa-wuhan/
Do poczytania i zastanowienia się. Równie dobrze u nas w kraju mogliby nie robić żadnego szumu i ustawy nie wymyślać i wszyscy by przetrwali , tyle co trochę zgonów na powikłania na grypę jak co roku. Proszę przytajacie sobie i pomyślcie, a jeśli uznacie , że to ma sens, to udostępniajcie. Tylko proszę bez hejtu. Z góry dzięki.