Zakażeń w Europie. I wielkich skupiskach Brazylia Indie, kraje Afryki, gdzie ochrona zdrowia jest na b.niskim poziomie. Trupów będzie miliony. Skrócilem jeszcze bardziej pozycję i S po odwrotce na dax i do. Umowa na cln bedzie wykorzystana na wyjście z papierów.
Prawdziwe spadki dopiero przed nami. Koronawirus pustoszy portfele inwestorów. Kto siedzi na gotówce wygrał życie. Wystarczy zobaczyć co się dzieje w USA A nie zapominajmy, że to ponad 50% światowego handlu
Nie chciałbym mieć racji w tym temacie. Ale to się wymknęło spod kontroli. Chory typ siedział 4 dni w centrum basenów pod Berlinem, odwiedzających 4k dziennie. Współczynnik ataku wirusa 80%. We wszystkich państwach tak się zaczynało od jednego kilku przypadków. Zaczynają bankrutować firmy. I papieru toaletowego brakuje. Co Wam to przypomina?
Lykacie najglupsze newsy dla takich jak wy. Wirus sie rozprzestrzeni i sie okaze ,ze to nie koniec swiata.Pare bilionow wyparuje I powinno czy z tego czy innego powodu.Ci ktorzy biora kontrariansko zarobia.
Strasznie infantylny jestes Koles i gdybys mial troche odwagi zostawilbys moje wpisy bez kasowania.
W skrocie .stylizujesz sie bratku na wielkiego Campano. Jeszcze niedawne hymny na kupuj nagle przyspiewka na sprzedaj.
powtarzam wypisujecie androny na tematy o ktorych nie macie pojecia. Ja pracuje z ludzmi ,ktorzy sa bezposrednio dotknieci wirusem
Jedyne co wam przychodzi do glowy to produkcja hejtu.
No coz. Lanie sie nalezy.I lanie jest.
Jak na wig20 będzie bitwa pod Grunwaldem to nie wykluczone że i chrzest Polski będzie :) Te spadki oparte są teraz tylko o emocje , znacznie głębsze mogą być jak dojdą fundamenty bo wtedy pójdzie lawina na kasowym.
pkc - ciężko przy takim ff sprzedaje się tylke K walora? :) Także , no - wiesz teraz warunki dyktują kupujący.
zresztą przed wynikami bym sobie darował zakup tym bardziej,że chętnych do sprzedaży wielu a ja mam czas.Akcji jest pod dostatkiem i dla nikogo nie braknie :) Trzeba zobaczyć kto tak namiętnie wywalał od tej sztucznej pompki na 50 zeta