• Szacuje wzrost Autor: pkc [185.61.68.*]
    Zakażeń w Europie. I wielkich skupiskach Brazylia Indie, kraje Afryki, gdzie ochrona zdrowia jest na b.niskim poziomie. Trupów będzie miliony. Skrócilem jeszcze bardziej pozycję i S po odwrotce na dax i do. Umowa na cln bedzie wykorzystana na wyjście z papierów.
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~Ja [83.30.242.*]
    Prawdziwe spadki dopiero przed nami. Koronawirus pustoszy portfele inwestorów. Kto siedzi na gotówce wygrał życie. Wystarczy zobaczyć co się dzieje w USA A nie zapominajmy, że to ponad 50% światowego handlu
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~siwy [89.151.46.*]
    Trupów będzie miliony , prawdziwe spadki przed nami - to brzmi jak głos pytii delfickiej .
  • Re: Szacuje wzrost Autor: pkc [185.61.68.*]
    Nie chciałbym mieć racji w tym temacie. Ale to się wymknęło spod kontroli. Chory typ siedział 4 dni w centrum basenów pod Berlinem, odwiedzających 4k dziennie. Współczynnik ataku wirusa 80%. We wszystkich państwach tak się zaczynało od jednego kilku przypadków. Zaczynają bankrutować firmy. I papieru toaletowego brakuje. Co Wam to przypomina?
  • Re: Szacuje wzrost Autor: pkc [185.61.68.*]
    Casch is King. Po rynku akcji polecą nieruchomości. To głównie rynek długu.
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~Gryfindor [77.253.4.*]
    Racja , cały czas powiększam S , a już mi się opłaca...optymistów traktuję jak głupców.
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~swiss [85.119.46.*]
    Lykacie najglupsze newsy dla takich jak wy. Wirus sie rozprzestrzeni i sie okaze ,ze to nie koniec swiata.Pare bilionow wyparuje I powinno czy z tego czy innego powodu.Ci ktorzy biora kontrariansko zarobia.
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~Marco [178.37.120.*]
    Życie zweryfikuje ...ale czy odszczekasz jak coś????
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [159.100.104.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [194.230.134.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~xx [83.6.127.*]
    Strasznie jesteś agresywny koleś.
    Zapewnie jakieś kompleksy, ale odpuść, bo zarażasz innych złą energią. To nie miejsce.
  • Re: Szacuje wzrost Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    Strasznie infantylny jestes Koles i gdybys mial troche odwagi zostawilbys moje wpisy bez kasowania.
    W skrocie .stylizujesz sie bratku na wielkiego Campano. Jeszcze niedawne hymny na kupuj nagle przyspiewka na sprzedaj.
    powtarzam wypisujecie androny na tematy o ktorych nie macie pojecia. Ja pracuje z ludzmi ,ktorzy sa bezposrednio dotknieci wirusem
    Jedyne co wam przychodzi do glowy to produkcja hejtu.
    No coz. Lanie sie nalezy.I lanie jest.

• Re: Szacuje wzrost Autor: ~as [109.196.88.*]
    Jak na wig20 będzie bitwa pod Grunwaldem to nie wykluczone że i chrzest Polski będzie :) Te spadki oparte są teraz tylko o emocje , znacznie głębsze mogą być jak dojdą fundamenty bo wtedy pójdzie lawina na kasowym.

pkc - ciężko przy takim ff sprzedaje się tylke K walora? :) Także , no - wiesz teraz warunki dyktują kupujący.

• Re: Szacuje wzrost Autor: pkc [159.100.104.*]
    teraz sprzedawać po 33 zł? :)) teraz się kupuje wiem psychika daje opor, czekałem na test dolka do otwarcia usa
    za duże ryzyko żeby kupować po 33 zeta
    zresztą przed wynikami bym sobie darował zakup tym bardziej,że chętnych do sprzedaży wielu a ja mam czas.Akcji jest pod dostatkiem i dla nikogo nie braknie :) Trzeba zobaczyć kto tak namiętnie wywalał od tej sztucznej pompki na 50 zeta
[x]
CLNPHARMA 0,93% 21,60 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.