• Miazga w 2020 ? Autor: ~Kitsu [187.171.206.*]
    Rok 2020 przez wirusa i uokik to moze byc tragedia:
    - epidemia uderza w frekwencje kinowa gdzie gro ebitda sie generuje
    - cinema city zaczelo wojne cenowa w calej PL i wszedzie sa bilety za 15-17 pln co znow uderza w rentownosc kin
    - w zwiazku z wirusem mamy wysokie prawdopodobienstwa spowolnienia w reklamie a koszty w mediach mamy stale
    - uokik bada niezgloszenie transakcji eurozet tutaj jak beda mogli to pewnie sprobuja dowalic Agorze
    - uokik proceduje zgode na kupno 60% eurozet, jesli ja wyda to z duzymi restrykcjami odnosnie odsprzedazy czesci aktywow
    - kolejne 200m pln na zetke agora bedzie aranzowac w trudnym otoczeniu i prawdopodobnie bedzie musiala odpuscic potencjalne akwizycje w Internecie

Reasumujac, kupilem za 11-13, wywalilem za 9,5 pln i wydaje mi sie ze zobaczymy tu nizsze wyceny ...
  • Lepiej późno niż wcale Autor: ~filand [188.146.101.*]
    Ja czekam na 5 PLN a potem zobaczę...
    Co do Twojej decyzji. Za odzyskane pieniądze kup akcję, które płacą dywidendę ( nie niżej niż 12-14 %) miesięczną lub kwartalną. Na NYSE możesz przebierać jak w ulęgałkach...lub używanych dziewicach.
  • Re: Lepiej późno niż wcale Autor: ~Kitsu [45.178.73.*]
    Wyglada na to, ze bedzie szybciej niz sie komukolwiek wydawalo
  • Oczyszczenia przedpola. Autor: ~filand [37.30.56.*]
    Po takich przecenach i promocjach będzie można znaleźć kilka lub kilkanaście ciekawych obiektów inwestycyjnych. Cierpliwości
  • Re: Lepiej późno niż wcale Autor: ~Xxx [89.64.12.*]
    Podaj przykłady.
[x]
AGORA -1,65% 8,36 2026-05-08 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.