No to wystawie po 0,135 caly pakiet.
Ale raczej nie sadze ze znajdzie sie amator na kupno. Chyba sie zalatwiłem i juz nie odzyskam kasy, co o tym sądzicie?
Po co straszyc rynek? Wystawie w poniedzialek, ale tylko na chwile bo nie chce straszyc rynku i sprzedam po kilkanascie tysiecy.
Tu nie ma co straszyc rynku, bo ja sam sie strasznie boje czy spolka sie utrzyma?
Ktos mnie ubrał i osobiscie nie wiem co z tymi akcjami zrobic. Jesli sypacz sie uaktywni to jestem zalatwiony. Co do waszych setek tysiecy to wam wspolczuje bo pewnie jestescie w plecy grubo ja mam srednia 12 groszy jak na razie.
Teraz kondycja finansowa spółki zaczyna mnie martwic jeszcze bardziej. Jestem przeciez udziałowcem 1 % akcji +mam 65 tysiecy w niewykupionych obligacjach. Mam zagwostke jak to ugryzc.
Jaja to ja ponad dwa lata tu mam Ty tylko stękasz i świrujesz jakbyś w ogóle ich nie miał . Sam nie wiesz o co ci chodzi Niby jęczysz i szczujesz akcjonariuszy , obligatoriuszy, opluwasz FKD potem niby bankruta kupujesz itp. Ogarnij się w końcu !
a jaka jest prawda? Niby FKD spłaca swoje zobowiazania? ile nam wisi? dałem się złapać na te akcję i nie wiem co z nimi zrobić. ile masz akcji akcjonariuszu? że tak skaczesz? zapewne mam więcej lecz to nie znaczy ze nie mogę mówić prawdy o spółce i że nie mam racji. Spółka sobie radzi fatalnie na swoje możliwości, gdybym w nią nie wierzył kiedyś, to tak jak ty teraz nie miałbym obligacji.
tymczasem wszystko wskazuje na to ze oboje tu stracimy więcej kasy niż myślimy, a mieliśmy zyskać.
Poczekamy zobaczymy. Mam podobną ilość i póki co trzymam .Niejednokrotnie w firmach przeżywane są podobne problemy - nietrafione inwestycje,zatory płatnicze,spadająca rentowność itp.itp... Poki firma działa,są raporty i próbuje rozwiązac problem ja nie panikuję.Powodzenia
Nie chcesz usrednic sobie?
Spolka osobiscie dla mnie jestvbardzo ryzykowna, obroty zerowe. Konkurencyjnosc na rynku konstrukcji zadna, zaszufladkowali sie a ja dałem sie w tą szufladke złapać. Nie wiem czy dobrze to postrzegasz, ja patrze z perspektywy przychodów do kosztów. Koszty są takie że w 2022 roku spolka bedzie juz musiała teoretycznie splacic wszystkie obligacje, gdyby jeszcze zarabiała kilka milionow na czysto rocznie to ok.
Pewnie masz wysoką śrenią? Sporo kasy musiałeś tu wpakować.
A zakladales ze spolka moze sie zwinąć jak wiele wczesniejszych
Na przyklad Presto?
Niby istnieje ale balastu sie pozbyła.
Przy takiej wycenie i kosztach przekraczajacych dziesiecioktrotnosc kapitalizacjinto bardzo możliwe.
Będę spekulował i uśredniał jak spełnią się twoje wypociny - czarnowidztwa typu 0,02 - 0,05 / akcje jak wcześniej pisałeś choć niby sam po 0,12 łykałeś Pajacujesz tu od dłuższego czasu Robisz niezrozumiałe nawet dla siebie zamieszanie podważając nawet to co sam jeszcze do niedawna pisałeś . Wyluzuj albo bynajmniej zmniejsz dawkę tego co bierzesz bo wyraznie ci nie służy !
spółka wtopa, na 13 stoje ale przed już się ustawiają.
czemu prezes nie łyka akcji?
Ankcjonariuszu, utoniemy z ta spólką i to co tu mamy potracimy. jak teraz nie wiesz kiedy oddawać to nawet jak będzie tak jak na presto po 2 grosze to bedziesz mał się kupowac bo oddawać nie będzie komu, tak jak teraz
spółka wtopa, na 13 stoje ale przed już się ustawiają.
czemu prezes nie łyka akcji?
Ankcjonariuszu, utoniemy z ta spólką i to co tu mamy potracimy. jak teraz nie wiesz kiedy oddawać to nawet jak będzie tak jak na presto po 2 grosze to bedziesz mał się kupowac bo oddawać nie będzie komu, tak jak teraz
W dwa tyg. chciałbyś zarobić niespełna 8 razy tyle co na lokacie przez rok i dalej notorycznie siejesz zamieszanie . Zacznij się leczyć bo widać sam nad sobą przestałeś panować Uprawiasz taka żenadę , że chyba tylko ja jeszcze zastanawiam się czy ci w ogóle odpisywać.