Tak rosły spółki od momentu gdy pojawiło się info o wejściu w spółkę Ciszewskiego: - One More Level - Najtaniej po info mozna było kupić po 52 groszy. Obecnie 2,18zł. Wzrost 300% - Premium Fund - Najtaniej po info mozna było kupić po 30 groszy. Obecnie kurs 80 groszy. Wzrost o 170% - Compress - Najtaniej po info mozna było kupić po 25 groszy. Obecnie kurs 1,13 groszy (TKO). Wzrost o ponad 300% - Setanta - Najtaniej po info mozna było kupić po 1zł . Obecnie kurs 10,75zł. Wzrost o 1000% - Synerga - Najtaniej po info mozna było kupić po 2 grosze. Obecnie kurs 15 groszy. Wzrost o 650% - Digital - Najtaniej po info mozna było kupić po 36 groszy. Obecnie kurs 1,24zł Wzrost o 250%
- Boa - info 4 lutego. Najtaniej można było kupić po 3,32zł. Obecnie kurs 5,35zł. Wzrost o tylko 62% No to ja widzę, BOA strasznie niedocenione jest jeszcze. Zastanawiam się kiedy w końcu ludzie wezmą się za spółkę??? Tu kurs dawno powinien powyżej 10zł być.
Spółka przy słabym rynku nie została doceniona. Teraz trzeba wyzbierać dokładnie, blokady postawione ale sypacza brak. Z drugiej strony już jest ciężko zebrać większa ilość to co się będzie działo po walnym i realnej działaności ? Według mnie mega okazja ale kto ją wykorzysta ? Chyba mało kto patrząc na liczbę wpisów.
Cisza zapanowała bo mało kto ma a ja jestem ciekaw gdzie jest te 200 k papiera które poszło na poziomie powyżej 5 pln ? Co tu będzie grane że nikt nie chce oddać ?
JRH w okolicach 1 też nie chcieli kupować, po drugie mamy czekanie na zrzut od znudzonych tylko dziwne że nikt tego nie robi. Czyżby aż tak papier był wyzbierany i w silnych rękach ? Jeżeli tak jest faktycznie to 20 będzie na dzień dobry po rozpoczęciu działaności operacyjnej. Ja na ich miejscu to jeszcze jeden Q bym potrzymał to na fixach żebyście miei raz na zawsze dosyć tego papiera a jak będzie to zobaczymy.
Do 6zł w arkuszu jest 12tys akcji, więc jeśli ktoś tego nie zdejmie, to raczej marne szanse na pokonanie, bo popytu nie ma. No nic zobaczymy w przyszłym tygodniu. Myślę, ż od kwietnia, też bedą notowania ciągłe ale to będzie wiadomo za tydzień.