W końcu się doczekaliśmy, w google play mamy date aktualizacji 5 marca! Opis jeszcze nie przeskoczył ale po takim czasie musimy mieć do czynienia z dużą aktualizacją, miejmy nadzieje że dzisiaj popołudniu połączą to jeszcze z featuringiem na nastepny tydzień :) Link poniżej:
A tak jak czułem w kościach że idzie update TS2 tak samo czuje że będzie featuring TS2 od dzisiaj! Przypomne się za pare h jak przeskoczą gry na nastepny tydzień w google play :)
To żadna tajemna terminologia. Featuring to promocja gry na głównej stronie w sklepie google play w nowych i zaktualizowanych grach na cały świat. Co tydzień w czwartek późnym popołudniem ląduje tam nowy zestaw gier
Dzięki ,, Brat ,, damy radę ja czekam na 60 zł około , ale już 40 zł średnia , nie śmieje się ale wczoraj tłumaczyłem ,, lajki,, jak dobrze piszę
Słyszę wszędzie i człowiek nie pewny
Ja nawet nie będe zgadywał do ilu będe trzymał , monitoruje wyniki, monetyzacje i postępy. Porównuje dane z miesiąca na miesiąc z ostatniego 1,5 roku. Ostatnie 6 miesięcy to progress jeśli chodzi o pobrania i monetyzacje, dopóki będe widział postępy to nie sprzedaje.
Jeszcze jedno poczytajcie na bankier.pl ,Metamorfoza "fatalnego debiutanta". Hossa i mocne wyniki - Boombit szaleje +10% osiągną cena emisyjna-
To czekamy na cenę emisyjna
No gdyby tak wszystkie te zyski i super-projekty T-BULL'a podliczyć, to aż strach bierze myśleć (-!) - jak nic CD Project " - osobiście z podziwu wychodzę, że tacy oszuści jak trzej muszkieterowie z zarządu w czasach współczesnych mają tu ciągle racje bytu (-!!!) i rzeczywiście jakoby na forum bankiera nie było w ogóle niezadowolonych (-?1) a niezmącony spokój grabarza nieustannie wnoszą tu trzy stałe nick'i - potomkowie Portosa, Atosa i Aramisa
Ja też bym już chciał 60 zł a nawet więcej ale ja tego nie pociągne czekam , portfel podzielony i gotówka ,czekam, jeszcze mnie trak nie szlafia
Jutro będzie nowy dzień
2020-03-05 17:03:40 ZMIANA
-4,55% KURS
315,00 zł
Xbox USA miejsca HF-45, TS-83, CMS-110 3 0~Playway 2020-03-05 20:38 IP 5.173.171.*
Z każdą aktualizacją rankingu HF i CMS pnie się do góry, TS trzyma się mocno na 1 stronie i to od 19 lutego, a mamy już 6 marca, np. Frostpunk tyle nie wytrzymał i wypadł bardzo szybko z pierwszej setki i został oddany przez 11 BiT do pobrania za darmo dla posiadaczy abonamentu na Xboxa. Przypomnę, gra z budżetem 12 mln zł. Trzymając się 11 BIT dzisiaj na relacjach inwestorskich również potwierdzili, że sprzedają dużo więcej sztuk w czasie epidemii COV19. Jest to kolejne studio, które to potwierdza po Prezesie Kostowskim, oraz rekordowych Przychodach TSG. W temacie HF, na teraz mamy na PS4 i Xbox łącznie 352 oceny co oznacza sprzedaż ok 35 tys sztuk w 8 dni, dla porównania CMS18 miał sprzedaż 42 tys sztuk po 6 dniach. Jeżeli dodamy do tego Thiefa, którego poszło ok 11 tys sztuk mamy ponad 50 tys sztuk. Dodatkowy zastrzyk gotówki jak i zysku netto powinna dać sprzedaż części akcji w Games Opertor. Na forum wylew bzdur ludzi, którzy chcą za bezcen kupić jedną, jak nie najlepszą spółkę gameingową na GPW przy wsparciu niedouczonych „Analityków” jak i własnych kompleksach.
Jednak przeczucie zawiodło, może następnym razem bedzie featuring. Mniejsza o to gra i tak się dobrze pobiera a TS1 znów kilka oczek wyżej w grossingu, 24 miejsce w USA najwyższe od co najmniej pół roku :)