Z całym szacunkiem ~martin0 ale to nie wiarygodność spółki będziemy sprawdzać tylko Twoją. Wszak to Ty podałeś na forum informację o tym że w okolicach połowy marca ma pojawić się informacja za spółki. Hmm...
A jakie to ma znaczenie czy będzie jakieś info ?? Prezes jest niewiarygodny. Dopóki sie to nie zmieni to żadne info nie pomoże . Chyba ze skup ruszy. Ale w te bajki nikt rozsądny nie wierzy. Pozdrawiam myślących
Dnia 2020-03-05 o godz. 13:15 ~Myślący napisał(a): > A jakie to ma znaczenie czy będzie jakieś info ?? Prezes jest niewiarygodny. Dopóki sie to nie zmieni to żadne info nie pomoże . Chyba ze skup ruszy. Ale w te bajki nikt rozsądny nie wierzy. Pozdrawiam myślących
A przepraszam, możecie przypomnieć kiedy to info przełomowe ma się pojawić? Chyba przeoczyłem. Tymczasem panika ogarnia cały rynek... i krzyżuje plany wszystkim poza dostawcami maseczek
Indeksy szaleją. Jednego dnia +4% drugiego -3%. Potem znów +4% potem -5% i znów -3,5% . Kompletne szaleństwo. Żadnych podstaw. Korona kosi żniwo. A tym czasem zwykła grypa zabija rocznie 2x tyle ludzi co ten COVIT-19. Kompletna histeria.
Ok, dotarłem do źródła. Komunikat ma się ukazać w połowie marca, więc realnie pewnie pod koniec miesiąca, bo spodziewam się, że deklaracja padła na podstawie szacowanego terminu zamknięcia tego tajemniczego wątku. Czekamy. Postanowiłem dobierać na aktualnym poziomie. Niech ta lokata zacznie zarabiać... PANIE PREZESIE
Po co tak drogo kupować ??!! Przecież tu na kursie nie ma gospodarza. Czyli niedługo kurs 0,2xxx. Trzeba podziękować Prezesowi Balbinie za to że zmarnował 2 lata dobrej koniunktury i czekał konsekwentnie aż rynek się posypie. Brawa dla Prezesa