nie ma już gracza ..to nie jego sposób gry ..albo zniknął całkowicie albo się przyczaił na jakiś czas .. ciągnął od 11,50 do 21 wiec możliwe że swój plan wykonał
raczej opadniemy ...cena obecna w granicy od 16 zł w gorę nie interesuje "inwestora" zwłaszcza w obecnej sytuacji, poczeka az zniechęceni oddadzą ...oni mają cierpliwość i czas to nie gracze .. gracz ma za zadanie wyrobić "dniówkę" wiec pracuje :) :)
myślę o podobnych do siebie czyli tych którzy kupowali w piątek po 13,10 - 13,50 .. mają około 20% zysk więc ..... mogą się skosić .. :) :) pożyjemy zobaczymy :) jakoś nie czuje w kościach dziś wzrostów .. :)
W marcu trochę się powinno dziać, zobaczymy przede wszystkim jak przyjmie się InfiniteCorp, gdyby w końcu jakakolwiek gra zaskoczyła na iOS mielibyśmy szanse na znaczny wzrost przychodów.
Może lepiej nie bo pewnie zastawiłbyś dom, skupił akcje a potem narzekał że prognozy się nie sprawdziły i musisz sprzedać dużo taniej niż kupiłeś przez kolejne 10 lat.
Ja sprzedałem połowę mojego pakietu i z rana jak się tylko dowiedziałem że jest pierwszy przypadek koronowirusa w pl to dokupilem Harper hygienics jutro jak się otworzy sprzedaje i wracam z powrotem na tbull.
myślę że ktoś z dużą cierpliwością to sobie spokojnie pozbiera .. jak widać cena od 15 - do 15,50 go zadowala .. 16 jest już za drogo :) :) sknerus straszny ..
Dnia 2020-03-04 o godz. 14:41 ghost-man napisał(a): > myślę że ktoś z dużą cierpliwością to sobie spokojnie pozbiera .. jak widać cena od 15 - do 15,50 go zadowala .. 16 jest już za drogo :) :) sknerus straszny ..
Tak na "spokojnie", bez niepokoju i jakichkolwiek zakłóceń od 215 zł to rozgrywają trzej przyjaciele z boiska ... T-BULL-Wrocław!!! - chwała polskim producentom gier i KNF!!!
Zobaczymy jak zamkną ale nawet wydaje się że ten poziom chwilę wytrzyma ( w USA ) u nas W20 cięgna dwa banki PZU PKN i KGHM ciągną indexy i co banki mają franki reszta skarbówka - kto pociągnie OFE PPK niech ciągną
Pozdrawiam
Pretekst mogą sobie znaleźć O podatku i coś tam
Zagranica patrzy na wszystko złoty już oslaby ale jeszcze zawsze może
Może przepływ kapitału z banków bo stopy 1,5 inflacja 4%