• GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~Borek [83.180.65.*]
    Co to znaczy z naszymi akcjami? Koniec smierć, przepadło....? Nie rozumiem, moze ktos wyjasnić?
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~konkret [95.41.83.*]
    Dnia 2020-03-03 o godz. 19:46 ~Borek napisał(a):
    > Co to znaczy z naszymi akcjami? Koniec smierć, przepadło....? Nie rozumiem, moze ktos wyjasnić?

To znaczy ,że będzie cię można teraz zgłosić do KNF za manipulację fałszywą obecnie ,nieaktualną informacją.
    Zadowolony?
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-03-03 o godz. 19:50 ~konkret napisał(a):

> To znaczy ,że będzie cię można teraz zgłosić do KNF za manipulację fałszywą obecnie ,nieaktualną informacją.
    > Zadowolony?

dokładnie to jest karalne ..nie jesteś anonimowy w internecie kolego radze sobie to zapamiętać bo taka zabawa jest bardzo kosztowna ..
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~tłumik [188.146.226.*]
    Zgłoście lepiej zarząd :):):) - oni jeszcze bardziej nie są wirtualni ...
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~Borek [83.180.65.*]
    ?? No nie spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Potrzebne jest chyba wyjasnienie, dwustronne. Ta informacje przeczytałem dzisiaj na bankier.pl. Druga rzecza jest ze nie rozumiem tego o co tu chodzi. Nie jestem ani fachowcem, ani dobrze rozeznanym w tych sprawach ani niemam zadnych intencji wprowadzać kogokolwiek w bład. W jakim celu?? Po prostu nie rozumiem znaczenia tego co przeczytałem i dlatego zadałem to pytanie tutaj z nadzieja ze mi ktos wyjasni o co tu chodzi. Nie wisze tu po tych forumach ani cały dzien na giełdzie. mam akcje tej firmy i po prostu mnie interesuje co to jest i nic wiecej, jakkolwiek głupio kumus brzmiało by moje pytanie albo moja niewiedza.
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~Borek [83.180.65.*]
    Joj, dopiero teraz widze ze ten artykuł jest z przeszłego roku. Uff, okulary :( . Przepraszam za zamieszanie
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~Żenada [95.41.83.*]
    Dnia 2020-03-03 o godz. 21:44 ~Borek napisał(a):
    > ?? No nie spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Potrzebne jest chyba wyjasnienie, dwustronne. Ta informacje przeczytałem dzisiaj na bankier.pl. Druga rzecza jest ze nie rozumiem tego o co tu chodzi. Nie jestem ani fachowcem, ani dobrze rozeznanym w tych sprawach ani niemam zadnych intencji wprowadzać kogokolwiek w bład. W jakim celu?? Po prostu nie rozumiem znaczenia tego co przeczytałem i dlatego zadałem to pytanie tutaj z nadzieja ze mi ktos wyjasni o co tu chodzi. Nie wisze tu po tych forumach ani cały dzien na giełdzie. mam akcje tej firmy i po prostu mnie interesuje co to jest i nic wiecej, jakkolwiek głupio kumus brzmiało by moje pytanie albo moja niewiedza.

Daj spokój koleś i nie udawaj,że nie wiesz co piszesz, zrobiłeś to świadomie, a tłumaczenie typu "głupi" jestem to żenada jeśli ktoś inwestuje pieniądze. W takim razie zadam pytanie czy wiesz co jaki czas się gacie zmienia?, skoro głupa forumowego udajesz.
  • Re: GPW zawiesza od dnia 6 maja obrót akcjami spółek: TBULL... Autor: ~tłumik [188.146.226.*]
    Dnia 2020-03-03 o godz. 21:56 ~Żenada napisał(a):
    > Dnia 2020-03-03 o godz. 21:44 ~Borek napisał(a):
    > > ?? No nie spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Potrzebne jest chyba wyjasnienie, dwustronne. Ta informacje przeczytałem dzisiaj na bankier.pl. Druga rzecza jest ze nie rozumiem tego o co tu chodzi. Nie jestem ani fachowcem, ani dobrze rozeznanym w tych sprawach ani niemam zadnych intencji wprowadzać kogokolwiek w bład. W jakim celu?? Po prostu nie rozumiem znaczenia tego co przeczytałem i dlatego zadałem to pytanie tutaj z nadzieja ze mi ktos wyjasni o co tu chodzi. Nie wisze tu po tych forumach ani cały dzien na giełdzie. mam akcje tej firmy i po prostu mnie interesuje co to jest i nic wiecej, jakkolwiek głupio kumus brzmiało by moje pytanie albo moja niewiedza.
    >
    > Daj spokój koleś i nie udawaj,że nie wiesz co piszesz, zrobiłeś to świadomie, a tłumaczenie typu "głupi" jestem to żenada jeśli ktoś inwestuje pieniądze. W takim razie zadam pytanie czy wiesz co jaki czas się gacie zmienia?, skoro głupa forumowego udajesz.

- co w takim razie sądzisz o zarządzie spółki T-BULL?
[x]
TBULL -4,12% 3,26 2025-11-20 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.