?? No nie spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Potrzebne jest chyba wyjasnienie, dwustronne. Ta informacje przeczytałem dzisiaj na bankier.pl. Druga rzecza jest ze nie rozumiem tego o co tu chodzi. Nie jestem ani fachowcem, ani dobrze rozeznanym w tych sprawach ani niemam zadnych intencji wprowadzać kogokolwiek w bład. W jakim celu?? Po prostu nie rozumiem znaczenia tego co przeczytałem i dlatego zadałem to pytanie tutaj z nadzieja ze mi ktos wyjasni o co tu chodzi. Nie wisze tu po tych forumach ani cały dzien na giełdzie. mam akcje tej firmy i po prostu mnie interesuje co to jest i nic wiecej, jakkolwiek głupio kumus brzmiało by moje pytanie albo moja niewiedza.
Dnia 2020-03-03 o godz. 21:44 ~Borek napisał(a): > ?? No nie spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Potrzebne jest chyba wyjasnienie, dwustronne. Ta informacje przeczytałem dzisiaj na bankier.pl. Druga rzecza jest ze nie rozumiem tego o co tu chodzi. Nie jestem ani fachowcem, ani dobrze rozeznanym w tych sprawach ani niemam zadnych intencji wprowadzać kogokolwiek w bład. W jakim celu?? Po prostu nie rozumiem znaczenia tego co przeczytałem i dlatego zadałem to pytanie tutaj z nadzieja ze mi ktos wyjasni o co tu chodzi. Nie wisze tu po tych forumach ani cały dzien na giełdzie. mam akcje tej firmy i po prostu mnie interesuje co to jest i nic wiecej, jakkolwiek głupio kumus brzmiało by moje pytanie albo moja niewiedza.
Daj spokój koleś i nie udawaj,że nie wiesz co piszesz, zrobiłeś to świadomie, a tłumaczenie typu "głupi" jestem to żenada jeśli ktoś inwestuje pieniądze. W takim razie zadam pytanie czy wiesz co jaki czas się gacie zmienia?, skoro głupa forumowego udajesz.
Dnia 2020-03-03 o godz. 21:56 ~Żenada napisał(a): > Dnia 2020-03-03 o godz. 21:44 ~Borek napisał(a): > > ?? No nie spodziewałem sie takiej odpowiedzi. Potrzebne jest chyba wyjasnienie, dwustronne. Ta informacje przeczytałem dzisiaj na bankier.pl. Druga rzecza jest ze nie rozumiem tego o co tu chodzi. Nie jestem ani fachowcem, ani dobrze rozeznanym w tych sprawach ani niemam zadnych intencji wprowadzać kogokolwiek w bład. W jakim celu?? Po prostu nie rozumiem znaczenia tego co przeczytałem i dlatego zadałem to pytanie tutaj z nadzieja ze mi ktos wyjasni o co tu chodzi. Nie wisze tu po tych forumach ani cały dzien na giełdzie. mam akcje tej firmy i po prostu mnie interesuje co to jest i nic wiecej, jakkolwiek głupio kumus brzmiało by moje pytanie albo moja niewiedza. > > Daj spokój koleś i nie udawaj,że nie wiesz co piszesz, zrobiłeś to świadomie, a tłumaczenie typu "głupi" jestem to żenada jeśli ktoś inwestuje pieniądze. W takim razie zadam pytanie czy wiesz co jaki czas się gacie zmienia?, skoro głupa forumowego udajesz.
- co w takim razie sądzisz o zarządzie spółki T-BULL?