• spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    rozważamy interwał dzienny
    czy ktoś pamięta jeszcze to pytanie .. ?? :) :)

link

zobaczmy odpowiedź na nie :
    ten sam interwał ten sam wskaźnik 10 sesji później

link

teraz wróćmy sobie do naszego minimum przy którym kurs pełzał trzy tygodnie i zwróćmy uwagę na te fioletowe linie które nieco zmodyfikowany wskaźnik prze zemnie sobie wyznaczył na poziomie 14,92 oraz 13,09 ( to są miejsca wsparć i oporów dla wolumenu - tworzą się z automatu po przeliczeniu przez wskaźnik )

link

przesuńmy nieco do przodu :) :)

link

i przesuńmy na dzisiejsza sesje .... o znowu ciekawostka ..:) :)

link

tylko po co to pokazywać teraz skoro to już historia ... ?????

bo skoro tak ładnie wskaźnik wskazał nam kiedy mamy sprzedawać ....wcześniej kiedy mamy kupować i później ponownie kiedy mamy kupować ....to obecnie ten błękitny trójkącik którego tłumaczenie jest podane u góry żółtymi literami może da nam zarobić na tym co kupowaliśmy przy 13 zł :) :)

o ile oczywiście nasz "sławny wirus" znowu coś nie nawywija na rynkach głównych .... pożyjemy zobaczymy :) :)

• Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~Handlarz [89.64.85.*]
    Kupując teraz T-Bulla kierowałem się jeszcze dodatkowo pięknym długim młotem, co dość często daje dobry sygnał do kupna. No, przynajmniej u mnie się sprawdza.
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    Dnia 2020-03-03 o godz. 19:35 ~Handlarz napisał(a):
    > Kupując teraz T-Bulla kierowałem się jeszcze dodatkowo pięknym długim młotem, co dość często daje dobry sygnał do kupna. No, przynajmniej u mnie się sprawdza.

dokładnie .... :) :)
    cytat :
    • Młot jest formacją odwrócenia, która pojawia się na dołkach
    • Formacja młota powstaje wtedy, kiedy cena porusza się poniżej otwarcia świecy, ale później zaczyna zyskiwać i zamyka się w pobliżu ceny otwarcia
    • To jedna z najsilniejszych formacji świecowych będąca sygnałem odwrócenia dotychczasowego trendu
    Formacja młota sprawdza się najlepiej, gdy jest poprzedzona min. 3 spadkowymi świecami.

zwłaszcza jeśli pojawia sie na mocnym wsparciu które było typowane od sierpnia 2019 roku jest nadal aktualnym wsparciem dla tego waloru ...

link 

• Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~Ser [188.146.99.*]
    Dzięki za podpowiedzi zawsze coś pozytywnego w analizie , ja w głowie mam swoje nawyki głównie AT książkową + systemy z amerbrokers.pl ,investing.com.pl + dodatkowe komentarze
    A dacyzje podejmuje na własny rachunek i to jest najlepsze
    Zobaczymy jak ,,młot ,, widoczny z obrotami zadziała
    Mam akcje nic nie sugeruję
    Pozdrawiam
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ghost-man [46.171.121.*]
    nic sensownego się nie da wyrysować po takiej sesji ..przy takim obrocie należy uznać sesje bez znaczenia ...
    dla inwestorów przebicie 18,50 może dać perspektywy na nowy szczyt ponad te ostatnie 21,10 .. każde zamknięcie świecy poniżej tego poziomu jest dla nich szumem tylko .. zaś zamkniecie świecy dziennej poniżej 12 zł to bardzo negatywny sygnał i należałoby go traktować jako szukanie nowych minimów historycznych ... i to by było na tyle :) :)
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~Ser [188.147.40.*]
    Zgoda tak wygląda AT dodam że scenariusz na wybicie górą jest mi bliższy bo fundamenty się poprawiają ( nowe gry + rosnące pobrania + inne rzeczy o których piszecie a ja nie kumam ) tak przekieruje TBULLa że pochwalić się zyskami , zacieśnianie współpracy z The Dust rozbudzi nadzieję na fuzję i mamy zyski na kursie
    To moje marzenia czekam 60zl okolo pozdrawiam
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~bart [91.206.96.*]
    Zobaczymy jak się kolejne tygodnie ułożą, premiera InfiniteCorp coraz bliżej ( również EA na steama ), TS na nintendo switch też powinien pojawić się w marcu. Moim zdaniem nie ma wiele miejsca już do spadków ( ale także moim zdaniem tak samo było przy 20-30 zł więc nie ma się co sugerować bo zostaniecie ultradługoterminowym inwestorem jak ja :))
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~Ser [37.30.50.*]
    Jest nas dwóch co najmniej dobrze że piszesz o tych grach dabjutach i innych sprawach około spolkowych dzięki
    Dziś na Fut W20 spróbuję , może wybija stopy 1910 ,
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~borewicz [37.30.53.*]
    tzn co najmniej trzech :))

ja przy 26,- uznałem iż to ten czas aby wejść w Tbulla. I zostałem......
  • Re: spojrzenie w przeszłość :) :) Autor: ~Dandi [37.248.167.*]
    Tak, tak... jak spadło poniżej 200, to niżej miało już nie być! bo jakże to? za chwilę zysk 20 milionów zł, czyli chwilowo korekta i zaraz 300! ... i nie wadomo jak? było poniżej 150, 100, 50, 25, 15, ... a zarząd zyski w dziesiątkach milionów dalej nam liczył ...
[x]
TBULL 5,98% 3,90 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.