a po trzecie pisał bys pod jednym nickiem to można by bylo po polemizować i zycie by zweryfikowalo kto ma racje a tak specjalisto zmieniasz co dziennie swoje nicki i myslisz ze tego nie ogarniam.
ładnie po nim pojechałeś w sumie to ich nie rozumiem myślą ,że pis coś robi dla branży a jest tak ,że dzieki i wyłącznie Unii europejskiej mozna dziękować za ten stan rzeczy pis to tylko węgiel ,węgiel i jeszcze raz węgiel .
A jak nas ta banda przygotowala na podwyżki cen prądu? Od lat była wiadomo jaka będzie sytuacja ale lepiej było podczas koniunktury inwestować w rozdawnictwo zamiast energetykę czy infrastukture, oni są główna blokada zmian pieski górnicze.
Trzeba było Niemcom bardziej w pośladki włazić bez wazelinki i srebra rodowe wysprzedawać to ten prąd byłby jeszcze "tańszy" Jedźcie do Grecji, tam na was uchodźcy na granicy z Turcją czekają, niech przygarnie każdy przynajmniej po jednym buhahahaha
Dnia 2020-03-03 o godz. 18:56 ~rtomala napisał(a): > lubie takich patyjotow jak ty czysty bufon za 500 plus
Brakło argumentów to zaczęły się inwektywy ! Jakie to Bronkowe !! Takie jak "BUL" i "PATYJOTÓW" Jeszcze stań ma krześle i krzycz: "CHODŹ SZOGUNIE" buhahahahaha
Dnia 2020-03-03 o godz. 19:36 ~rtomala napisał(a): > strach sie bać > > > > > > ty i te twoje pis to mi kolo mi lata > > > > > > rozumiesz czy lopatologicznie ci to wytłumaczyć
Łopata to niewątpliwie twój atrybut i narzędzie codziennej pracy, Kończę tą śmieszną dyskusję z tobą bo do niczego nie prowadzi ! Buhahahaha...
Tych ich nie lubisz ja ich nie toleruję. Pseudointeligenci, którzy teraz przypisują sobie laury za Oze. Kto siedzi w temacie to wie ile lat blokowali ustawy byleby wspierać wegiel. Gnojki i tyle w temacie
tak kto siedzi na novavisie dlugo to wie co było grane
z racji tych 15 % z oze pis zostało zmuszone to obrania innego kierunku a teraz oczywiście dzieki pis mamy hossę na oze hehe jak ja to słyszę to mi drobne w kieszeni się nie zgadzają
Grecja to tu będzie z takim socjalizmem. O jakich srebrach bredzisz? Chyba nie o tym stratnym górnictwie do którego się dokladamy w podatkach na emerytury wcześniejsze i ratowanie nierentownych kopalń. Może pogadajmy trolu o wolnej kwocie od podatku dla obywateli 3000 dla posłów 30000.
Dnia 2020-03-03 o godz. 17:45 ~rtomala napisał(a): > a po trzecie pisał bys pod jednym nickiem to można by bylo po polemizować i zycie by zweryfikowalo kto ma racje a tak specjalisto zmieniasz co dziennie swoje nicki i myslisz ze tego nie ogarniam.
Tak cię tomalcia zweryfikowało żeś z forum uciekł z podkulonym malutkim ogonkiem wraz z matizią