Myśle ze do końca tyg kurs będzie się wachał 34-38 gr od przyszłego tyg odjazd przed 13 marca następny przystanek premiera Steam i konsole możemy szybko osiągnąć 0,50gr , pozdrawiam
Dnia 2020-03-03 o godz. 15:15 ~Luis napisał(a): > Myśle ze do końca tyg kurs będzie się wachał 34-38 gr od przyszłego tyg odjazd przed 13 marca następny przystanek premiera Steam i konsole możemy szybko osiągnąć 0,50gr , pozdrawiam
masz 100% racji przy 20 groszach będziesz pozbywał się akcji ))))))))))))))))))))))
Dnia 2020-03-03 o godz. 15:33 ~Luis napisał(a): > No no to kupisz za 8,9,10 gr i tez 3-4 lata będziesz czekać ? Xd
i to jest przejaw "inteligencji" przeciętnego "inwestora" giełdowego brak samodzielnego myślenia, wyobraźni, pomysłu, itd coś usłyszy, ale już zinterpretować nie potrafi ))))))))))))))))))))))))
pamiętaj przy 20 groszach sprzedajesz wszystko co masz ))))))))))))
Dziecko mam pakiecik ze mogę na dzień dzisiejszy zjechać na 15gr wiec milcz czekam na przyszły tydzień i odpalam pakiet 100k wiec się trzymaj bo nie tylko ja to mam w planach pozdrówka i trzymaj się ciepło zapmietaj PRZYSZŁY TYDZIEŃ ( mogę otwarcie to powiedzieć bo dla mnie te grosze czy to 30 czy 50 to bez różnicy)