Technicznie rozpoczynamy 3 fala wzrostowa a 3 fale sa bajdynamiczniejsze. Teraz sa przedbiegi. Jak tu wejdzie kapital spekulacyjny z branzy foto to od razu 7zl. Papier jest ze tak powiem podatny na odpał.
Jest dobrze. Mam papier od 3.40 juz troche czasu. Nawet jeszcze dywidendy dostawalem. Warto w niego inwestowac. A moze i wroca dywidendy w tym roku. Pozdrawiam
Czasem trzeba przyhamować aby się pociąg nie wykoleił.
Stara gwardia wie o co chodzi.
Młodzież nie dostanie 20 procent w dwa dni.
Pozdrawiam
Super papier
Trochę kupić trochę sprzedać dołożyć kafla z kieszeni i kupić trochę więcej i tak do końca świata.
Grać od poniedziałku do piątku to mogą dzieci w piaskownicy.
Mama zabiera zabawki a potem daję te same.
Tu trzeba inwestować
Wiesz jak ktoś zainwestował w tesgas na debiucie to kiepska inwestycja, nie ma trendu wzrostowego jak np na projekcie lub innych
Spółka może teraz się podniesie i będzie lepiej funkcjonować
I stanie się pewniejsza
Misio my sie teraz pozywiamy na hajsie ktory stracili przed nami inni. Taki piknik na ich grobach.
Ja to wszystko mam policzone. 8.25 przed jesienia potem 10 na koniec roku. A to jest dopiero poczatek duzej gry. Takie gry ja lubie i lubie te spolke bo jest za nia story i to nie jedno. Moze nie gaming ale ma swoj klimat.
Nawet wyga gamingowy MC Hofens polubil. Kiedys byla taka gra ze sie ukladalo rury. Moze dlatego.