• Jak tam? Autor: ~swiss [194.230.134.*]
    Tak cichutko? Wlasciwie nie zaskakuje.Najaktywniejsi tu sa czerwonolapkowcy....na spadkach.
    Teraz beda nudy raczej.Lodziarze z pod znaku 50 siatki ustawili sobie chwilowo przedzial pomiedzy K 52.60 a S 53.80 i nikt tu raczej nie podskoczy. Kto nie wytrzymal cisnienia ? Ciekaw jestem waszych zachowan? Pouciekaliscie? Ma ktos ochote sie wywewnetrznic?
  • Re: Jak tam? Autor: ~klee [79.189.66.*]
    Ja skorzystałem i dobrałem. Niewiele bo niewiele ale łyknąłem trochę po 49. Moim zdaniem szkoda byłoby nie skorzystać z takiej przeceny. Teraz czekam na rozwój wypadków, kolejne umowy, pilotaże.
  • Re: Jak tam? Autor: ~Mitoman [31.0.39.*]
    Już zapomniałeś skarbie swoich dramatycznych postów na Celonie sprzed paru dni na spadkach właśnie? :)

Projekcja postępuje
  • Re: Jak tam? Autor: ~swiss [194.230.134.*]
    A moze tak po polsku? Kazdy chcialby zrozumiec?
    Jak widac Pan problem ze mna. A to juz na DW chyba ludziom zwisa.Nawiasem mowiac gdy sie przygladne „ mocy „ Cln to wisi to nie wyglada to przekonywujaco. Silowe pompowanie ponad 40 pln. a leszczy powyplukiwalo. O waszym ulubionym temacie popeliny juz nie wspomne.
    Cofka sie zaczyna ogolna.
    A Pan z cln: timing do chrzanu.Wasza pompa wlasnie zdechla
  • Re: Jak tam? Autor: ~Wodzu [46.148.165.*]
    Nie uciekłem jak pospadało na 20 to dlaczego miałbym uciec przy 45? Wtedy dokupiłem i teraz też :)
  • Re: Jak tam? Autor: ~swiss [146.4.5.*]
    Ja gdzies tam napisalem ,ze udalo mi sie (za pierwszym razem )dobrac za 48 oczywiscie nie 38 a potem za 45.
    Myslalem ,ze spekula dzisiaj bardziej pocisnie w dol.
  • Re: Jak tam? Autor: ~Misio [31.0.71.*]
    Ale kaszana tutaj, odbicie zdechłego kota
    Straszna mizeria
    Ooo etatowy schab z przeslaniem dnia sie zameldowal.
    Mniemam, ze fruscik daje o sobie znowu znac. Ile w plecka tym razem?
[x]
DATAWALK -0,82% 120,80 2026-05-15 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.