To nie ma najmniejszego znaczenia. Znaczenie ma ile kontraktow i za ile procent. Mysl jak akcjonariusz firmy a nie jakis pozal sie Boze spekulant od robienia koleczek i dojenia tudziez zapinania kozy
Ta spolka ma wrocic do rentownosci 9% jaka kiedys wykazywala. I ma lapac 180mln kontraktow.
Pytanie czy tak sie stanie czy tez wlasciciele przejedli kase z emisji.
Ja sie nje dziwie fundowi co to wywala. Brak zaufania moze byc przyczyna. Dlatego wlasciciele powinni poprawic relacje inwestorskie. Oprocz udowodnienia ze potrafia wykorzystac koniunkture. Sporo kasy tu poszlo w piach. Mnie to nie obchodzi bo nie moja kasa ale frustracja jest zrozumiala.
dokładnie, odbudowanie zaufania trwa ja pisałem ze mała rentownośc to problem, zeby nie było tak jak z trakcja czy pbg, gdzie kontrakty byly miliardowe i a dokladali do interesu
Ja to policzylem jeszcze raz i bedzie wiecej niz pisalem.
A jutro hossa na wszystkim a tutaj moze byc i 6zl momentami.
Moja wycena godziwa spolki to 6.3 wiec 6 jest i tak ponizej.
Ja wyceniam na 500zl za sztukę.
Ale ja jestem dziwny.
W gry gram CDP kiedyś miałem.
Czas to pieniądz im więcej czasu tym więcej pieniędzy.
Trzeba brać wszystko co tanie i czekać.
100 procent Mnie nie rusza. Czekam na 1000
Wariat jakich mało. Sorry ale tu TROCHĘ posiedzę
Luz
Pewnie dobry wybór ale nie sprawdzałem.
Ja bym brał Play, ULT, a z małych to wiadomo Sonka.
11 bit przed E3
A CDP w Prima Aprilis
Jak chcesz to zapisz sobie ten post.
A potem zgłoś do moderatora czy coś:-)
Poczekaj i do Listopada
Expo w Dubaju
Polska na samym środku targów
PPK jak to da zarobić to kasy nie zabraknie na pompę.
Znasz jakiegoś Norwega?
Ja w pracy poznałem setki tych obywateli.
Ich gospodarka opiera się na giełdzie.
Każdy inwestuje. Państwo wie co robi.
Ja nie zbieram na emeryturę. Ja gram razem z nimi za swoje
10zl w 2020 bedzie moim zdaniem
Teraz jest rok wielkiej dynamiki w biznesie. 2021 bedzie juz wysoka baza i mniej miejsca na poprawe wynikow. Solary beda pewnie napierac. Tu bedzie 2/3 solar 1/3 gaz a potem z wodorem to juz bedzie budowa wielkich farm slonecznych z cala technologia elektrolizy, magazynami gazu i instalacjami mieszajacymi. Wielkie pieniadze wysokie marże. To od 2023. Wtedy bedzie przeskok do innej ligi. Teraz to jest okregowka a od 2023 bedzie pierwsza liga. Tesla naszej zapyzialej budowlanki i OZE.
Racja 2-3 lata tyle można trzymać.
Czemu tyle spółek nie ma raportu za IV kwartał?
W każdym jest niespodzianka.
Pierwsza będzie 6 marca na CCC
Z moich papierów.
20 marca niespodzianka Gas
Wy naprawdę myślicie że wszystkie spółki nie potrafią policzyć ile było dokładnie?
Szacunkowy to nie raport