• Klesyk i Group one Autor: ~Nowy [31.60.105.*]
    Jw są w akcjonariacie
    Klesyk 200 tys
    Group One 300 tys akcji
    Ciekawe czy będą chcieli przekroczyć progi
  • Re: Klesyk i Group one Autor: ~Baja [188.146.98.*]
    Spolka uchwaliła się Klesykiem, ale Group One to też nie byle co.
    Może to też element strategii I może coś objęli więcej.. Ciekawe czy napiszą w raporcie za 1 kwartal
  • Re: Klesyk i Group one Autor: ~rekinek [5.173.161.*]
    Sugestia, że będzie dobrze?
  • Re: Klesyk i Group one Autor: ~Baja [78.11.162.*]
    No wiesz! Będzie zaje dobrze. Już po takich akcjach jak były spółka dalej prze do przodu. Inwestorzy przecież ufaja. A że kurs poleciał... To pewnie skupię spadły.
    Uwaga mam tu akcje I nie zamierzam się ich pozbyć być może uprawiam PR
    Wracam pomału do równowagi, jak dziś NC
  • Re: Klesyk i Group one Autor: ~Qwerty [91.90.176.*]
    Człowieku ty masz maraton jakis samych pozytywów. Im fajniej według ciebie tym kurs bardziej w dół. Oszczędź nam i przejdźmy do konkretów.
    Ha! nie zawsze :)) Ale co tam. Jak będę jeczec to jeczec będę I tyle A jak nie będę jeczec to może lepiej się zrobi...
    Konkretów potrzebujesz?
    Listę mam przytoczyć? Oj to muszę usiąść:) A może na gry czekasz albo info czy Kleryk I Group więcej akcji objęli,?
    A skąd mam wiedzieć.? Wiem że są w akcjonariacie I że w tamtym mięs znów odrzucono dobrze ponad milion.A na gry też czekam, już niedługo koniec kwartału
    Przypominam że to może być PR
  • Re: Klesyk i Group one Autor: ~Sherlock [37.47.18.*]
    No i jest PR- cyt.:”znowu dorzucono dobrze ponad milion”:
    Dlaczego „znowu dorzucono” ?
    Brzmi jakby wcześniej już ktoś tu dorzucał miliony.
    A Klesyk i Group one są w akcjonariacie od października (Emisja h).
    Co jakiś czas są tu odgrzewani w nadziei, że swoją „marką” przyciągną inwestorów i sukces.
    Na razie nie widać ani jednego ani drugiego.

Ja też poczekam aż baja usiądzie i poczytam konkrety
    Sherlok wiesz co, w zasadzie to ja cię nawet lubię, juz mnie nie wkurzasz. Tylko kude nie wiem za co. Może troszkę mnie bawi twoja argumentacja? a może upór?
    Wiesz jak jest. Ta spółka będzie CZYMŚ,( wyjaśnię : za 2-3 lata będzie się o niej mówić TO JEST COS WIELKIEGO)nie jakimś tam gamingowym sturtupem. I to bez względu na to co myślisz I robisz.
    Mam dużo zajęć ale postaram się znaleźć chwilkę by Ci podsumować.
    Uwaga bo to może być PR!
  • Re: Klesyk i Group one Autor: ~Sherlock [37.47.18.*]
    Oby nie okazała się kolejnym WIELKIM smrodem i sprawą prokuratorską, o której będą mówić setki nabitych w butelkę, podobnie jak poprzednie dzieci tego „specjalisty od start upów”: mgames, directes, mirrocool i inne . Wszystkie miały wielkie perspektywy, niektóre miały już nawet wchodzić na duży parkiet
[x]
BTCSTUDIO 0,54% 0,37 2024-05-16 15:46:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.